Rămâi conectat

Ştirea zilei

Preşedintele Traian Băsescu prezent la Târgul de Fete de pe Muntele Găina

Dragoş Suciu

Publicat

în

Basescu1Şeful statului, Traian Băsescu a participat din nou la Târgul de Fete de pe Muntele Găina considerată cea mai mare sărbătoare câmpenească ce are loc în fiecare an în comuna Avram Iancu, pe un platou la 1500 de metri. Potrivit unor fotografii publicate duminică dimineaţa pe site-ul de socializare Facebook, preşedintele a petrecut noaptea la o pensiune de trei margarete din Munţii Apuseni în comuna Vidra.

Şeful statului a făcut, duminică, o baie de mulţime la Târgul de Fete de pe Muntele Găina, el plimbându-se printre participanţii la eveniment, discutând cu oamenii şi fotografiindu-se cu mai multe persoane. Preşedintele Traian Băsescu a spus că îşi aminteşte că a mai fost la Târgul de Fete, iar în 2002 acolo a fost „târguită” Ela Falcă, soţia primarului din Arad. Întrebat cât ar fi „plătit” Falcă pentru viitoarea soţie, presedintele-traian-basescu-a-ajuns-la-targul-de-fete-de-la-muntele-gaina-218178Băsescu a răspuns, râzând: „Cât a dat el pentru fată? Păi numai nervii lui socru-său cât au fost, când a aflat ce s-a întâmplat pe Găina…”, potrivit Mediafax.ro.

Preşedintele Traian Băsescu a ajuns pe platoul montan de pe Muntele Găina în jurul orei 11.00 şi imediat ce a coborât din maşină a fost înconjurat de zeci de persoane, unele dintre acestea solicitându-i să facă fotografii sau dorind doar să îi strângă mâna.

Şeful statului a urcat apoi pe jos până la Crucea Iancului, unde a depus o coroană de flori din partea Preşedinţiei României. Acolo, autorităţile locale şi judeţene din Alba au organizat duminică dimineaţă un ceremonial în cadrul căruia a avut loc o slujbă Te Deum şi reprezentanţii instituţiilor au depus coroane de flori.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea