Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Președintele PNL, Florin Cîțu: „Trebuie să tăiem banii oligarhilor. Sunt 600 de companii rusești în România”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Președintele PNL, Florin Cîțu: „Trebuie să tăiem banii oligarhilor. Sunt 600 de companii rusești în România”

Președintele PNL, Florin Cîțu, susține că în România sunt aproximativ 600 de companii cu acționariat rusesc și arată că trebuie să ne asigurăm că nu vor primi ajutoare de stat sau finanțare din partea statului român.

CITEȘTE ȘI: RĂZBOI în Ucraina: A cincea zi de lupte cu trupele ruse. NEGOCIERI între cele două tabere, lângă graniță

”Sunt cam 600 companii rusești la noi, trebuie să ne asiguram că nu primesc ajutoare de stat, vreun leu de la statul român, sp nu finanțeze Romania firmele apropiate de oligarhi, bani care apoi se duc spre finanțarea războiului.

Haideți să ne uităm: România a trimis ajutoare către Ucraina în valoare de 3 milioane de euro, dar în schimb plătim milioane de euro în ajutoare de stat către oligarhii ruși. Mai bine dădeam banii către Ucraina, decât să-i dăm către oligarhii ruși.

Eu nu cred că România își permite ca un singur leu sau bani din fonduri europene să ajungă la companii cu acționariat rusesc. Nu ne permitem acest lucru și trebuie să fim foarte, foarte atenți.”, a spus Florin Cîțu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea