Rămâi conectat

Politică Administrație

Preşedintele PMP, Clement Negruţ: PSD, pentru unii mumă, pentru români – ciumă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Clement NegrutAnul trecut, în data de 22 noiembrie vă atrăgeam atenţia asupra unei mari ticăloşii a actualei puteri useliste. Ponta şi şleahta lui caută prin toate mijloacele să stroarcă bani de pe români dar se arată deosebit de generos cu nişte străini care datorează ţării sume colosale de bani. Să ne amintim că în data de 21 noiembrie, Curtea Constituţională a României a declarat ca neconstituţional memorandumul încheiat între Guvernul României şi societatea din Kazahstan KazMunai Gaz. Intenţia USL, condus de Ponta şi Antonescu a fost aceea de a-i ierta pe kazahi de 400 de milioane de dolari, dintr-o datorie apărută pe vremea Guvernului Năstase de 660 de milioane de dolari!

Nu s-au dat bătuţi. Decizia Curţii Constituţionale nu a reprezentat o piedică pentru aceşti indivizi. Pe când toată ţara era cu ochii asupra accidentului aviatic din Apuseni, o tragedie acutizată de incompetenţa unor conducatori de instituţii, Guvernul Ponta aproba „Hotărârea de Guvern pentru aprobarea tranzacţiei convenite prin Memorandumul de Înţelegere încheiat între Statul Român şi The Rompetrol Group N.V. semnat la Bucureşti la 15 februarie 2013” prin care compania deţinută de statul kazah este iertată de o datorie de jumătate de miliard de dolari. Aşadar, în timp ce opinia publică era aţintită asupra tragediei aviatice din Munţii Apuseni, Guvernul Ponta se „preocupă” să dea poporului român o nouă ţeapă uriaşă. Acest lucru s-a întâmplat pe data de 23 ianuarie, într-o zi de miercuri. Toate acestea în contextul în care Guvernul Ponta vrea să pună accize pe combustibil, însă nu ezită să scutească o companie privată, străină, de o datorie uriaşă (jumătate de miliard de dolari).

Legea care avea acelaşi conţinut a fost respinsă anul trecut de către Preşedintele Traian Băsescu şi declarată neconstituţională de către Curtea Constituţională a României. Se pare însă că nimic nu mai stă în calea acestor ticăloşi. Victor Ponta a şters-o cu buretele o datorie imensă pe care Rompetrol a acumulat-o faţă de statul român. Oare nu aşa vindeţi voi ţara, domnilor de la USL? Sau cumva pregătiţi puşculiţa pentru alegerile din acest an?

Românii trebuie să se trezească din acest coşmar şi să ucidă acest monstru cu o mie de capete care este USL-ul. Prin votul lor, şi prin toate mijloacele legale pe care le au, cetăţenii acestei ţări trebuie să înlăture acest mare rău şi să-şi clădească un viitor mai bun.

Preşedinte PMP Alba, deputat Clement Negruţ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa

Bogdan Ilea

Publicat

în

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa Un proiect de hotărâre din data de 15 aprilie, 2024, al primăriei Sebeș, prevede „Transformare imobil fostă centrală termică -Municipiul Sebeș, în Creşă”, ca nivel antepreșcolar în cadrul Școlii Gimnaziale nr 2. din Sebeș. Având în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea