Rămâi conectat

Politică Administrație

Președintele PMP Alba, Clement Negruț: PSD între 13-14 şi graţiere. Guvernarea nu este altceva decât un eşec anunţat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Suntem la început de martie şi după aproape 3 luni de guvernare PSD vedem că principala lor preocupare o reprezintă scăparea penalilor lor sau deschiderea de noi oportunităţi pentru furtul din banii publici. Vedem că grija lor este în special pentru cei care au încălcat legea şi nu pentru bolnavii din spitale sau pentru elevii de pe băncile şcolilor.

Guvernarea PSD nu este altceva decât un eşec anunţat.

Încă din primele zile după preluarea puterii au început demersurile pentru spălarea păcatelor penalului Liviu Dragnea. (Se pare că una din principalele condiţii pe care trebuie să le îndeplinească un lider PSD este să aibă probleme cu Legea.) A fost folosit şi sacrificat Florin  Iordache care a dat (OUG) din 13 în 14 , la ceas de noapte, PSD mai că se jura că nu stie nimic, că era o iniţiativă a guvernului şi că ei vor să rezolve ceea ce CCR spune că trebuie rezolvat. Aşa este drumul spre iad este pavat cu bune intenţii. Ca o paranteză cred că nici liberalii nu erau străini de situaţie dar s- au repliat rapid când au văzut furia străzii. Degeaba se dau apărători ai dreptăţii şi ai statului de drept dar să nu uite ce au făcut împreună cu PSD în vara anului 2012.  Acum vedem cum Şerban Nicolae preia steagul luptei PSD pentru ocrotirea corupţilor şi vine cu nişte amendamente strigătoare la cer în privinţa Legii Graţierii.

Se pare că tovarăşii de la guvernare nu au învăţat nimic din lecţia dată de români, în stradă. Nici cei din PSD şi nici cei din ALDE nu par deloc interesaţi de imaginea pe care România o capătă în faţa partenerilor din UE, în urma acestor atacuri la democraţie.

Va fi o perioadă grea pentru România. Va fi o mare încercare pentru noi toţi. Din nefericire unii nu au înţeles că a fi în Parlament nu înseamnă să faci figuraţie  mai ales în condiţiile în care avem o coaliţie PSD -ALDE care va călca totul în picioare. Partidul Mişcarea Populară îşi va continua rolul de partid de opoziţie, preşedintele PMP Traian Băsescu este de departe şi liderul şi vocea cea mai auzită a opoziţiei şi vom lupta la fel ca şi până acum împotriva tuturor derapajelor comise de actuala putere.

Clement Negruţ, Preşedinte PMP Alba,


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea