Președintele PMP Alba, Clement Negruț: PSD între 13-14 şi graţiere. Guvernarea nu este altceva decât un eşec anunţat

Suntem la început de martie şi după aproape 3 luni de guvernare PSD vedem că principala lor preocupare o reprezintă scăparea penalilor lor sau deschiderea de noi oportunităţi pentru furtul din banii publici. Vedem că grija lor este în special pentru cei care au încălcat legea şi nu pentru bolnavii din spitale sau pentru elevii de pe băncile şcolilor.

Guvernarea PSD nu este altceva decât un eşec anunţat.

Încă din primele zile după preluarea puterii au început demersurile pentru spălarea păcatelor penalului Liviu Dragnea. (Se pare că una din principalele condiţii pe care trebuie să le îndeplinească un lider PSD este să aibă probleme cu Legea.) A fost folosit şi sacrificat Florin  Iordache care a dat (OUG) din 13 în 14 , la ceas de noapte, PSD mai că se jura că nu stie nimic, că era o iniţiativă a guvernului şi că ei vor să rezolve ceea ce CCR spune că trebuie rezolvat. Aşa este drumul spre iad este pavat cu bune intenţii. Ca o paranteză cred că nici liberalii nu erau străini de situaţie dar s- au repliat rapid când au văzut furia străzii. Degeaba se dau apărători ai dreptăţii şi ai statului de drept dar să nu uite ce au făcut împreună cu PSD în vara anului 2012.  Acum vedem cum Şerban Nicolae preia steagul luptei PSD pentru ocrotirea corupţilor şi vine cu nişte amendamente strigătoare la cer în privinţa Legii Graţierii.

Se pare că tovarăşii de la guvernare nu au învăţat nimic din lecţia dată de români, în stradă. Nici cei din PSD şi nici cei din ALDE nu par deloc interesaţi de imaginea pe care România o capătă în faţa partenerilor din UE, în urma acestor atacuri la democraţie.

Va fi o perioadă grea pentru România. Va fi o mare încercare pentru noi toţi. Din nefericire unii nu au înţeles că a fi în Parlament nu înseamnă să faci figuraţie  mai ales în condiţiile în care avem o coaliţie PSD -ALDE care va călca totul în picioare. Partidul Mişcarea Populară îşi va continua rolul de partid de opoziţie, preşedintele PMP Traian Băsescu este de departe şi liderul şi vocea cea mai auzită a opoziţiei şi vom lupta la fel ca şi până acum împotriva tuturor derapajelor comise de actuala putere.

Clement Negruţ, Preşedinte PMP Alba,

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

7 Comentarii

SRI 10 martie 2017 at 11:33

negrut!!!vorbesti cand trebuie sa taci…..timpul tau a trecut.Gata!!!

CURCUBETA CEA MARE 1849 M 10 martie 2017 at 19:34

Eşec eşti domnia ta şi cu bazaconia de BĂSERSCU care a făcut atâta rău acestei ţări .

pilu 10 martie 2017 at 19:36

Milule, lasa-i pe altii, ca vedem si noi care-i treaba. Spune ce faceti voi, nu ca sunteti in opozitie, ca aia vedem si noi.
Sau ati facut destul in campanie si acum hodiniti vreo trei ani.

petro 10 martie 2017 at 20:16

Negrut = nulitate politica

Borcea 10 martie 2017 at 20:26

Am impresia Negrutiule, ca acesta este preocuparea si a „domnului” Beshescu!

voicu 13 martie 2017 at 8:30

Mai fotbalistule, apucate sa antrenezi ceva echipa de fotbal prin divizia a 4, lasa-te de politica, pentru ca politica nu este de tine. Esti terminat. ai fost politician, doar cat te-a sustinut Dumitrel si hava, acum nu ai fost in stare sa faci nici macar 10%. Esti o nulitate politica si un „politician” expirat, defapt nu ai fost niciodata politician. mai mult decat atat ai un caracter jegos si infect. Jos lepra politica ce esti.

liberalul 13 martie 2017 at 8:34

Acest fotblaist a ajuns deputat, datorita faptului ca ii punea in pahare lui Hava. Cand s-a vazut mare deputat nu a acceptat ca Gigi Rotar este mai bun ca el, si a plecat din PDL, fara sa aiba un pic de recunostiinta fata de cei care l-am ajutat sa ajunga deputat de 2 ori. Oricum el nu va mai ajunge deputat niciodata. Negrutiule, hai si pupa picioarele lui Hava si lui Dumitrel. Doar atat, deoarece in PNL nu te mai primeste nimeni. Nu vrem sa contaminam partidul.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...