Rămâi conectat

Politică Administrație

Președintele CJ Alba, Ion Dumitrel, despre noul proiect al echipei de fotbal Unirea Alba Iulia: Va fi de succes. Mihai Oancea și Gicu Grozav sunt oameni foarte serioși

Dragoş Suciu

Publicat

în

Președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, are încredere în noul proiect al AFC Unirea 1924 Alba Iulia, și opinează că va fi unul de succes, precizând că Mihai Oancea și Gicu Grozav sunt oameni foarte serioși și știu ce au de făcut.

”Din tot sufletul mi-aș dori să aibă succes, iar la ce văd că se întâmplă în țară,  după modelul școlilor de fotbal Gică Hagi și Gică Popescu, eu spun că va fi de succes, ținând seama de faptul că ei sunt niște oameni foarte serioși. Domnul Oancea și domnul Grozav sunt oameni foarte serioși și sunt convins că știu ce au de făcut. Domnul Grozav ca fotbalist, iar domnul Oancea ca om de afaceri, de succes și un om foarte serios. Și familia dânsului (n.r. e la fel)”, a spus, joi, președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, întrebat despre noul proiect al Unirii Alba Iulia.

El a adăugat că va asista la meciurile de fotbal ale echipei fanion a județului Alba, în Liga a III-a.

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare de joi s-a aflat un proiect de hotărâre privind aprobarea renunţării Consiliului Județean Alba la calitatea de membru al Asociaţiei „Fotbal Club Unirea 1924”. Acesta a primit votul consilierilor județeni, iar astfel CJ Alba a renunțat la calitatea de membru.

Omul de afaceri Mihai Oancea și internaționalul Gicu Grozav s-au hotărât, în această vară, să investească în echipa de fotbal Unirea Alba Iulia, precizând că vor pune mare accent pe centrele de copii și juniori.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților

Bogdan Ilea

Publicat

în

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților Primăria municipiului Alba Iulia se pregătește de curățenia de primăvară. Mai multe zone din oraș urmează să fie măturate sau curățate între 4 aprilie și 11 mai.  Începe curățenia de primăvara în Municipiul Alba Iulia, în perioada 01.04.2024 – 11.05.2024. Se vor executa lucrări […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea