// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');
Festivalul Roman Apulum - 2019

Președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr: Legea Salarizării e foarte bună și se va face o echilibrare. Urmează legea Pensiilor

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, a spus vineri, într-o conferință de presă, că legea Salarizării e foarte bună, iar unele ”salarii nesimțite s-au reglat”, oferind și câteva exemple.

”După ce se va termina cu legea salarizării sunt convins că se va trece la legea Pensiilor și sunt convins că se va produce o echilibrare”, a mai spus Lazăr.

Întrebat de declarația ministrului Muncii, Lia Olguța Vasilescu, care a spus că dacă vor fi scăderi de salarii la privat prin transferul contribuțiilor, ”angajatul este furat de patron”, Ioan Lazăr a spus a fost un răspuns nefericit în urma multor întrebări una după alta.

De asemenea, el a spus că toți angajatorii ar trebui să mărească salariile așa cum prevede modificările aduse codului fiscal, iar angajatul să vadă câți bani se cheltuie după plata impozitelor și contribuțiilor (care e salariul brut)

”ALDE cere ca firmele românești mari și mici să fie sprijinite așa cum au fost cele cu capital străin”, a spus Lazăr.

El a spus că ALDE vrea să revigoreze privații, iar în acest sens s-a opus declarației 600, se va opune impozitării progresive, dar și altor măsuri acare ar fi în defavoarea întreprinzătorilor.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Răspunsuri la Președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr: Legea Salarizării e foarte bună și se va face o echilibrare. Urmează legea Pensiilor

  1. crestinu` si....nu prea 09.02.2018 la 17:25

    E buna – buna Legea! Daca-i mai “trag” vreo 2-3 OUG -uri, o sa fie si mai buna ! Da`….n-o sa mai fie Lege a Salarizarii Unitare, ci o sa se “desprinda” vreo alte 2-3 legisoare, care vor “trata” pe caprarii, exact asa cum azi se trateaza pensiile in Rrhhomanica ! Recte….contributiv pt “oameni” si in mod cu totu` si cu totu` special pt diverse categorii de…”speciali” ! Si-acolo, unii ma…i”speciali” decat….altii – nu ???!!!

  2. Coco 10.02.2018 la 16:42

    Foarte buna legea asta pentru voi in parlament si pentru voi cu salarii mari, pentru amaratii cu minimu pe economie le-ati luat si mai mult pita de la guraa. Mafiotii poate ajungeti toti la puscarie dupa cati bani ati furat si v-ati imbogatit peste noapte. Ala cu minimu pe economie este tot mai sarac peste noapte si voi hotii v-ati imbogatit.