Rămâi conectat

Politică Administrație

Premierul Victor Ponta: Azi avem o ordonanță simplă, dar istorică: DESFIINȚAREA ȘTAMPILEI

Ziarul Unirea

Publicat

în

Premierul Victor Ponta consideră că actul normativ privind desfiinţarea ștampilei în România este o „ordonanţă istorică”.

desfintarea stampilei „Azi avem ordonanţa simplă. Simplă, dar istorică. Domnule ministru Teodorovici (n.red. ministrul finanţelor), azi desfiinţăm ştampila? Juraţi că aşa este(…) Chiar este o ordonanţă istorică. Nu ştiu cum va arăta România fără ștampile, dar cu siguranţă mai bine, cu cât mai multă comunicare informatizată”, a declarat premierul Victor Ponta, la începutul şedinţei de Guvern de miercuri, 15 iulie.

Potrivit unui proiect publicat de Finanţe, facturile şi celelalte documente oficiale nu vor mai fi însoţite de ștampila unităţii emitente, pentru a cărei lipsă de multe ori erai întors din drum de la ghişeele administraţiei locale.

„S-a reglementat eliminarea obligativităţii aplicării ștampilei atât a declaraţiilor, cererilor şi altor documente depuse de către persoane fizice, persoane juridice de drept privat (…).Regula nu se aplică persoanelor juridice de drept public care vor aplica ştampila pe documentele emise de către acestea”, se arată în nota de fundamentare a Ordonanţei propuse spre aprobare.

sursa:hotnews.ro

(C.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea