Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

PREMIERĂ în Alba: Loc de joacă pentru câini, amenajat la Alba Iulia! Unde va fi amplasat și cât va costa

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

PREMIERĂ în Alba: Loc de joacă pentru câini, amenajat la Alba Iulia! Unde va fi amplasat și cât va costa

Primăria orașului Alba Iulia a anunțat un nou proiect de amenajare a unui loc de joacă dedicat cățeilor, ce urmează să fie realizat în Piața Toboșarului din Cetatea Alba Carolina. Proiectul, care beneficiază de o finanțare de 40.000 de lei, a fost selectat în urma procesului de bugetare participativă, demonstrând astfel angajamentul comunității în a realiza spații de recreere și pentru cei mai de nădejde prieteni ai omului.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

 

”Suntem bucuroși să anunțăm lansarea acestui proiect important pentru orașul nostru. Iubitorii de animale de companie vor avea acum o oportunitate unică de a-și petrece timpul liber alături de prietenii lor necuvântători într-un mediu sigur și distractiv. Ne-am asigurat că echipamentele necesare pentru acest loc de joacă au fost deja achiziționate și suntem hotărâți să finalizăm proiectul până la venirea toamnei”, a declarat primarul Gabriel Pleșa pentru ziarulunirea.ro.

YouTube video

Proiectul de amenajare a locului de joacă pentru căței în Piața Toboșarului include o varietate de facilități special concepute pentru a satisface nevoile și dorințele patrupezilor. Printre dotări se numără zone de agilitate, obstacole, jucării și spații de socializare.

Acest proiect demonstrează angajamentul orașului Alba Iulia în promovarea bunăstării animalelor de companie și creșterea calității vieții pentru toți locuitorii. Comunitatea a participat activ în procesul de selecție a proiectului prin intermediul bugetării participative, subliniind importanța colaborării dintre autorități și cetățeni în luarea deciziilor care vizează dezvoltarea urbană.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de cățel, legați cu sărmă de gât și labe, aruncați într-o baltă adâncă să se înece

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de cățel, legați cu sărmă de gât și labe, aruncați într-o baltă adâncă să se înece Săptămâna Mare = săptămâna în care viaţa unor suflete nu are valoare, într-un oraș din Alba. Scene şocante au fost surpinse miercuri, 1 mai, la Teiuș. Trei cățeluși […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea