// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Pregătiri pentru alegerile parlamentare: Ședință publică pentru desemnarea judecătorilor care vor face parte din Biroul Electoral de Circumscripție Alba

Tribunalul Alba organizează, vineri, ședință publică pentru desemnarea prin tragere la sorți a judecătorilor care vor face parte din Biroul Electoral de Circumscripție Județeană Alba. 

alegeri-parlamentare”Desemnarea prin tragere la sorți a celor trei judecători care vor face parte din Biroul Electoral de Circumscripție Județeană Nr. Alba.

În conformitate cu prevederile art. 13 alin. 2 din Legea nr, 208/2015 privind alegerea Senatului și a Camerei Deputaților, cu modificările și completările ulterioare, precum și ale pct. 21 din Calendarul acțiunilor din cuprinsul perioadei electorale a alegerilor pentru Senat și Camera Deputaților din 2016, aprobat prin Hotărârea Guvernului Nr.635/2016, în data de 30 septembrie 2016, la ora 08.30, va avea loc în ședința publică, la sediul Tribunalului Alba în sala 1, desemnarea prin tragere la sorți a celor 3 judecători care vor face parte din Biroul Electoral de Circumscripție Județeană Nr.l Alba, organizat pentru alegerea Senatului și a Camerei Deputaților din anul 2016, care va avea loc în ziua de duminică, 11 decembrie 2016”, potrivit unui comunicat de presă, trimis de Tribunalul Alba.

Alegerile parlamentare au loc în 11 decembrie.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419