Rămâi conectat

Politică Administrație

Pregătiri pentru alegerile parlamentare: Ședință publică pentru desemnarea judecătorilor care vor face parte din Biroul Electoral de Circumscripție Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tribunalul Alba organizează, vineri, ședință publică pentru desemnarea prin tragere la sorți a judecătorilor care vor face parte din Biroul Electoral de Circumscripție Județeană Alba. 

alegeri-parlamentare”Desemnarea prin tragere la sorți a celor trei judecători care vor face parte din Biroul Electoral de Circumscripție Județeană Nr. Alba.

În conformitate cu prevederile art. 13 alin. 2 din Legea nr, 208/2015 privind alegerea Senatului și a Camerei Deputaților, cu modificările și completările ulterioare, precum și ale pct. 21 din Calendarul acțiunilor din cuprinsul perioadei electorale a alegerilor pentru Senat și Camera Deputaților din 2016, aprobat prin Hotărârea Guvernului Nr.635/2016, în data de 30 septembrie 2016, la ora 08.30, va avea loc în ședința publică, la sediul Tribunalului Alba în sala 1, desemnarea prin tragere la sorți a celor 3 judecători care vor face parte din Biroul Electoral de Circumscripție Județeană Nr.l Alba, organizat pentru alegerea Senatului și a Camerei Deputaților din anul 2016, care va avea loc în ziua de duminică, 11 decembrie 2016”, potrivit unui comunicat de presă, trimis de Tribunalul Alba.

Alegerile parlamentare au loc în 11 decembrie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Unirea: Viziune și dedicare – Elena Ianc la Primăria Unirea

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Unirea: Viziune și dedicare – Elena Ianc la Primăria Unirea USR Unirea începe un nou capitol. Este un moment crucial pentru comuna noastră, un timp în care fiecare pas pe care îl facem este o schimbare pentru viitorul nostru și al copiilor noștri. În acest spirit, filiala locală USR Unirea, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea