Rămâi conectat

Sport

Pregătire la cel mai înalt nivel pentru judoca albaiulieni

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    În perioada 24-29 ianuarie, la Oradea, se va desfăşura un stagiu internaţional de pregătire la judo pentru sportivii de la categoriile de vârstă Under 17, Under 20 şi Seniori. La acest stagiu vor participa şi patru judoca din Alba Iulia, Alexandru Bogdan şi Darius Bogdan (CS Unirea Alba Iulia) alături de Marcel Cercea şi Cătălin Crişan (LPS Alba Iulia) antrenaţi de către profesorul Ioan Todor. Judoca albaiulieni vor avea ca parteneri de pregătire o serie de competitori valoroşi din România, Austria, Croaţia, Italia, Moldova şi Ungaria care şi-au anunţat prezenţa la acest stagiu de pregătire.
„Prevăzut cu două sesiuni de pregătire zilnică şi o refacere la Băile Felix acest moment al pregătirii se doreşte a fi o verificare utilă înainte de debutul sezonului competiţional oficial care are loc în luna februarie”, a declarat Marius Gabriel Anghel, director CS Unirea Alba Iulia. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea