Rămâi conectat

Curier Județean

Prefectul Flaviu Cozuc: ”Poliţiştii, jandarmii şi militarii sunt primii care trebuie felicitaţi pentru felul cum au decurs manifestările de 1 Decembrie”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prefectul judeţului Alba, Flaviu-Mircea Cozuc, i-a invitat în această dimineaţă la cabinetul său pe reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie, ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, pe cei ai Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă şi ai Colegiului Militar Liceal “Mihai Viteazu”, după cum ne informează purtătorul de cuvânt, Ada Rus.

Scopul invitaţiei a fost  de a le mulţumi personal celor care au asigurat desfășurarea în bune condiții a manifestărilor dedicate Zilei Naţionale a României, astfel încât să nu aibă loc niciun fel de incident.

Rolul nostru, al autorităţilor, este să organizăm evenimentele, cum au fost şi cele dedicate Zilei Naţionale a României. Cu toate acestea, există nişte oameni, al căror rol este extrem de important şi care nu întotdeauna este scos în evidenţă aşa cum s-ar cuveni. Mă refer la poliţiştii, jandarmii şi militarii care au asigurat ordinea şi liniştea publică şi care s-au ocupat de ceremonialul militar. Le mulţumesc încă o dată, în mod public, pentru felul în care au înţeles să îşi facă datoria. Atitudinea lor a fost exemplară şi merită toate felicitările. Am fost onorat să le strâng mâna reprezentanţilor acelor instituţii care au asigurat cu profesionalism atmosfera civilizată şi decentă a manifestărilor. Nu în ultimul rând, le mulţumesc şi colaboratorilor mei din cadrul Instituţiei Prefectului care s-au implicat în organizare”, a precizat prefectul judeţului Alba, Flaviu-Mircea Cozuc.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea