Rămâi conectat

Politică Administrație

Precizări de la AJFP Alba despre extragerile Loteriei Bonurilor Fiscale. Află cum ai putea deveni bogat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Potrivit Administrației Judeţeane a Finanţelor Publice Alba, a fost emis Ordinul Ministrului Finanţelor pentru stabilirea modelului şi conţinutului anunţului de atenţionare a clienţilor referitor la obligaţia de respectare a prevederilor privind obligaţia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale în care se detaliază dimensiunile, conţinutul loteria_bonuri_fiscale_22553800şi modul de expunere a afişelor prin care agenţii economici trebuie să încunoştiinţeze clienţii asupra dreptului de a solicita bonul fiscal, cât şi a modului în care aceştia pot proceda în cazul unui refuz din partea comerciantului.

Actul normativ a fost emis în aplicarea Ordonanţei Guvernului nr. 10/2015 pentru organizarea Loteriei bonurilor fiscale. Iulia Mireştean – AJFP Alba a explicat că în cadrul Loteriei bonurilor fiscale se vor efectua extrageri a două valori, respectiv: un număr din intervalul 1-999, reprezentând valoarea bonului fiscal fără subdiviziunile leului, şi data emiterii bonului. Toţi posesorii de bonuri fiscale care îndeplinesc cumulativ cele două condiţii de mai sus sunt invitaţi, în decurs de 30 de zile, să se prezinte la orice unitate ANAF pentru a depune bonul fiscal în original. Loteria bonurilor fiscale, aşa cum a fost aprobată de Guvern, nu necesită înregistrarea bonurilor pe nici un site. În cazul câştigătorilor, aceştia vor avea de făcut un singur drum, la ANAF, în momentul depunerii originalului. Prima extragere va avea loc în data de 13 aprilie 2015 (a doua zi de Paşti), fondul de premiere fiind de 1.000.000 de lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa

Bogdan Ilea

Publicat

în

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa Un proiect de hotărâre din data de 15 aprilie, 2024, al primăriei Sebeș, prevede „Transformare imobil fostă centrală termică -Municipiul Sebeș, în Creşă”, ca nivel antepreșcolar în cadrul Școlii Gimnaziale nr 2. din Sebeș. Având în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea