Rămâi conectat

Curier Județean

Poşta Română a donat 380 de cărţi Şcolii Berghin

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

  La finalizarea celei de-a doua ediţii a campaniei sociale „O carte deschide o lume nouă!”, lansate la 1 iunie,  prin care Poşta Română şi-a propus să participe la îmbogăţirea fondului de carte al şcolilor din mediul rural, Oficiul Judeţean de Poştă Alba a donat cărţi şi reviste Şcolii Berghin. Fondul de carte al şcolii a fost astfel îmbogăţit cu 380 de volume cu profil literar şi de specialitate. La eveniment au participat reprezentanţi ai Instituţiei Prefectului Alba, Primăriei Berghin, Inspectoratului Şcolar Judeţean Alba,   Şcolii Berghin şi Oficiului Judeţean de Poştă Alba.
„Mulţumim tuturor clienţilor şi colegilor noştri care au participat la campania iniţiată de Poşta Română, prin donarea de cărţi la oficiile poştale. Campania «O carte deschide o lume nouă!» se înscrie în seria acţiunilor Poştei Române, prin care se implică în susţinerea comunităţilor în care îşi desfăşoară activitatea. Ne bucurăm că prin această campanie am putut veni în sprijinul bibliotecii şcolii generale din această frumoasă comună, mai ales pentru că am putut să continuăm campania de anul trecut, când Oficiul Judeţean de Poştă a donat 1.000 de cărţi Şcolii Lupşa”, ne-a declarat Nicolae Albu, directorul Oficiului Judeţean de Poştă Alba. La rândul ei, conducerea Şcolii Berghin a mulţumit reprezentanţilor Oficiului Judeţean de Poştă Alba, în special directorului Nicolae Albu, pentru frumosul gest făcut pentru copii. (R.G.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Indiferență crudă față de durerea animalelor: Două pisici au fost otrăvite, în cartierul albaiulian „Tolstoi”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Indiferență crudă față de durerea animalelor: Două pisici au fost otrăvite, în cartierul albaiulian „Tolstoi” Într-un colț liniștit al cartierului Tolstoi, pe strada Septimius Severus, au avut loc în ultimele zile două evenimente, care au scos incă o dată la lumină latura întunecată a naturii umane. În decursul a opt zile, două pisici inocente au […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea