Rămâi conectat

Sport

Portarul Roberto Bodea (UTA „Bătrâna Doamnă”), transfer important la Performanţa Ighiu

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Performanţa Ighiu, nou promovată în Liga a 3-a şi-a întărit „poarta” prin înregimentarea goalkeeperului Roberto Bodea (22 ani), cel care în această vară a reuşit accederea în Liga a 2-a cu formaţia arădeană. Bodea Performanta Ighiu 1Portarul a venit sub comanda lui Adorian Himcinschi din postura de liber de contract, deşi a fost curtat insistent şi de Şoimii Pâncota (unde a mai jucat în trecut).

„Bodea este un goalkeeper despre care aveam referinţe bune, un portar deja experimentat, care poate fi o soluţie viabilă pentru acoperirea postului”, a declarat antrenorul Adorian Himcinschi. Talentatul portar arădean ce şi-a legat cariera de „Bătrâna Doamnă”, pentru care a apărat inclusiv în eşalonul secund are prilejul de debuteze pentru noua sa echipă vineri, la Galtiu, în ediţia a 4-a a Supercupei AJF Alba, meciul dintre Performanţa Ighiu şi Mureşul Vinţu de Jos.

Ighienii au bifat astfel al 12-lea transfer din intersezon, iar la nivelul portarilor se mai bazează pe veteranul Raul Unchiaş (40 de ani) şi juniorul Rareş Baba (AFC Unirea 1924 Alba Iulia).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea