Rămâi conectat

Ştirea zilei

Polițistul din Alba acuzat că și-a violat fiul minor rămâne în AREST: Tribunalul i-a respins contestația

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițistul din Alba acuzat că și-a violat fiul minor rămâne în AREST: Tribunalul i-a respins contestația

Tribunalul Alba a respins contestația polițistului acuzat că și-ar fi violat fiul minor, astfel încât acesta va rămâne în arest preventiv pentru 30 de zile.

„În baza art. 204 Cod procedură penală rap. la art. 4251 alin. 7 pct. 1 lit. b) Cod procedură penală respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de inculpatul M. A. M, aflat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Alba împotriva încheierii penale nr. 16/2022 din data de 24.03.2022, pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Alba Iulia în dosarul nr. 2190/176/2022. În baza art. 275 alin. (2) Cod procedură penală obligă inculpatul la plata către stat a sumei de 150 lei, reprezentând cheltuieli judiciare în contestaţie. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu astăzi, 28 martie 2022.”, este soluția oferită de către Tribunalul Alba.

CITEȘTE ȘI: CAZ ȘOCANT în Alba: Polițist arestat pentru că și-ar fi violat fiul minor

Un agent principal de poliție din Alba, de la Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de infracțiunea de viol. Victima, în vârstă de 5 ani, ar fi copilul lui și se închideau într-o camera la care îi ziceau ”închisoarea”.

Judecătoria Alba Iulia a admis propunerea Parchetului și a dispus arestarea preventivă a inculpatului cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de viol pe o durată de 30 de zile, cu începere de la data de 24.03.2022 şi până la data de 22.04.2022, inclusiv.

Sursele ziarulunirea.ro au confirmat că bărbatul este agent de poliție și că într-adevăr a fost arestat sub suspiciunea de viol.

”În cursul anului 2021, inculpatul M., profitând de vârsta fiului său minor, în vârstă de 5 ani la data faptelor, în mod repetat, a întreținut cu acesta raporturi sexuale orale (l-a pus pe minor să exercite astfel de raporturi sexuale asupra sa, respectiv a exercitat acte sexuale orale asupra minorului), faptele având loc într-o cameră a locuinței lor din Alba Iulia, unde se închideau sub pretextul că joacă un joc intitulat Închisoarea. În aceeași împrejurare în care aveau loc raporturile sexuale orale, inculpatul îi arăta fiului său minor, utilizând telefonul mobil, poze în care apăreau persoane de sex masculin dezbrăcate și în care își expuneau organele sexuale”, se precizează într-un răspuns al parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, la solicitarea Ziarului Unirea.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale și formularea propunerii de luare a măsurii arestării preventive sunt etape procesuale reglementate în Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual necesar pentru administrarea probatoriului şi prevenirea săvârşii unor alte infracţiuni, iar aceste acte şi măsuri de urmărire penală nu pot în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Femeie-samsar de mașini, trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. De ce a fost retrimis dosarul la procuror?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Femeie-samsar de mașini, trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. De ce a fost retrimis dosarul la procuror? Tribunalul Alba a remis procurorilor un dosar penal deschis pe numele unei femei din Sebeș, care a fost trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. Femeia era samsar de mașini și este acuzată că a produs un prejudiciu la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea