Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Polițiștii rutieri au tăiat avântul ”viteziștilor” din zonele Sebeș și Cugir

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii Serviciului Rutier Alba au organizat, vineri, între orele 16.00 – 24.00 , pe raza municipiului Sebeș, a orașului Cugir și a localităților rurale limitrofe acestora, o acțiune ce a avut drept scop prevenirea accidentelor rutiere, combaterea abaterilor comise de conducătorii auto şi depistarea acelora care conduc autovehicule fiind sub influenţa alcoolului.

La acţiune au participat, alături de poliţiştii Serviciului Rutier, poliţişti rutieri din Alba Iulia, Sebeş şi Cugir care, în cele 8 ore de acţiune au depistat 59 de conducători auto care au încălcat prevederile legale privind circulaţia rutieră şi care au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare totală de 9.850 lei.

Cele mai multe sancţiuni contravenţionale (22), au fost aplicate pentru depășirea regimului legal de viteză iar 2 conducători auto au rămas fără permis pentru că au condus sub influenţa alcoolului. Pentru unul dintre aceştia, valoarea indicată de aparatul etilotest, a fost mai mare de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-a fost întocmit un dosar de cercetare penală.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea