Rămâi conectat

Curier Județean

Polițiștii din Alba la datorie de Paştele Ortodox 2023: Vor asigura ordinea și siguranța publică, pentru sărbători liniștite. Recomandări pentru cetățeni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițiștii din Alba la datorie de Paştele Ortodox 2023: Vor asigura ordinea și siguranța publică, pentru sărbători liniștite. Recomandări pentru cetățeni

În perioada 14 – 17 aprilie, polițiștii din județul Alba vor acționa cu efective suplimentare, pentru asigurarea ordinii și liniștii publice și pentru prevenirea oricăror fapte antisociale.

În perioada Sărbătorilor Pascale, polițiștii din Alba vor fi la datorie, în slujba comunității, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, astfel încât toți cetățenii din județul nostru să își petreacă sărbătorile în liniște.

Au fost luate măsuri pentru intensificarea acțiunilor astfel că, peste 180 de polițiști vor fi pregătiți, zilnic, să intervină pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta siguranța cetățenilor.

Polițiști din structurile de ordine publică, rutieră, investigații criminale, investigare a criminalității economice și din alte structuri vor acționa în locurile aglomerate, în zona lăcașurilor de cult, precum și în locurile unde se desfășoară manifestări publice circumscrise Sfintelor Sărbători de Paști precum și pe principalele artere rutiere ale județului.

În Noaptea de Înviere, peste 130 de polițiști, suplimentar dispozitivului curent de siguranță publică, împreună cu jandarmii, vor menține ordinea și siguranța publică și vor acționa pentru prevenirea evenimentelor negative.

În această perioadă, vor fi folosite, în medie, zilnic, 90 de mijloace auto, iar pe principalele artere rutiere, polițiștii vor acționa cu 13 aparate radar, pentru prevenirea accidentelor rutiere și combaterea excesului de viteză.

Pentru prevenirea evenimentelor negative, Inspectoratul de Poliție Județean Alba vine în întimpinarea cetățenilor cu următoarele recomandări:

• Fiți atenți la bunurile personale atunci când va aflați în zone aglomerate;
• Nu vă păstrați banii și telefoanele în buzunarele exterioare ale vestimentației;
• Pentru a preveni furturile din autoturisme, atunci când le parcați în locurile special amenajate din zona supermarketurilor, asigurați portierele!
• Când plecați de acasă, încuiați ușile și închideți ferestrele!
• Supravegheați-vă atent copiii!
• Evitați consumul excesiv de alcool și stările conflictuale și nu conduceți autovehicule după ce ați consumat alcool!
• Fiți prudenți în trafic, respectați regulile de circulație și dați dovadă de politețe rutieră!
• În caz de nevoie, sunați la 112!

În pragul Sărbătorii Învierii Domnului Isus Hristos, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Alba urează tuturor cetățenilor să petreacă în pace și liniște, alături de cei dragi!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VINERI: Proiectul “Pet Care”, organizat de Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. Strângere de fonduri pentru adăpostul de câini, expoziție de lucrări de artă realizate de elevi, parada animalelor de companie și tombolă

Ziarul Unirea

Publicat

în

VINERI: Proiectul “Pet Care”, organizat de Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. Strângere de fonduri pentru adăpostul de câini, expoziție de lucrări de artă realizate de elevi, parada animalelor de companie și tombolă Proiectul “Pet Care” este organizat vineri, 19 aprilie, de Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. Printre activitățile organizate se numără […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea