Rămâi conectat

Actualitate

Poliția ar putea sta la ușa Parlamentului, după incidentul dintre George Simion și Virgil Popescu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliția ar putea sta la ușa Parlamentului, după incidentul dintre George Simion și Virgil Popescu

În cadrul Birourilor Permanente Reunite ale Senatului și Camerei Deputaților s-a discutat episodul violent dintre George Simion și ministrul Energiei, Virgil Popescu.

Una dintre propunerile luate în calcul a fost să fie amplasați polițiști la intrarea în sala de plen, iar dacă un parlamentar este agresiv, atunci să fie săltat direct. Polițiștii nu vor putea intra în sala de plen, dar vor aștepta la ușă.

CITEȘTE ȘI: SCANDAL în Parlament: George Simion l-a jignit pe ministrul Energie și i-a strigat „Ești un hoț!”

În ceea ce privește sancțiunile pentru George Simion, pe linie parlamentară, i-ar putea fi interzisă pentru o perioadă prezența la lucrările Parlamentului și sancțiuni de natură financiară, alte măsuri nefiind constituționale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

24 iulie 2024: Trafic restricționat pe DN 67C – Transalpina, pentru traversarea unor sectoare de către participanții la o competiție sportivă internațională

Ziarul Unirea

Publicat

în

24 iulie 2024: Trafic restricționat pe DN 67C – Transalpina, pentru traversarea unor sectoare de către participanții la o competiție sportivă internațională Traficul rutier este restricționat miercuri, 24 iulie 2024, pe DN 67C – Transalpina, pentru traversarea unor sectoare de către participanții la o competiție sportivă internațională. Citește și: 23-27 iulie 2024: Circulație restricționată pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea