Rămâi conectat

Politică Administrație

Polei în zona Roșia Montană. Utilajele DPL Alba au intervenit cu materiale antiderapante. Drumarii se declară pregătiți!

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Societatea de Drumuri și Poduri Locale (DPL) Alba a intervenit azi cu material antiderapant pe DJ 742 in zona comunei Rosia Montana unde s-a format polei. Pe drumul județean 704 stratul de zăpada măsoară circa 15-20 cm.

Potrivit lui Dan Popescu, Directorul Direcției Tehnice din cadrul Consiliului Județean Alba, toate utilajele DPL sunt pregătite să intervină. Au fost montate lame speciale de deszăpezire pe mai multe utilaje, iar aprovizionarea cu materiale antiderapante este în grafic. În prezent, pe stoc, societatea care se ocupă cu serviciul de deszăpezile pe drumurile județene din Alba, are 70 de tone de sare.

În zona montană a Văii Sebeșului, pe DJ 704, continuă să ningă.

Potrivit lui , Liviu Hondola, directorul Secţiei de Drumuri Naţionale Alba, accesul în zona alpină pe DN 67C, drum cunoscut şi ca Transalpina, este închis încă din 15 noiembrie până la primăvară, iar acest lucru este semnalizat cu mai multe panouri de avertizare.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie: ”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea