Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

PNL vrea să preia guvernarea în 2015 iar primarii si șefii de Consilii Județene sa fie aleși in două tururi de scrutin

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Liderii PNL au anunțat luni că obiectivul major al noului PNL este să preia guvernarea în anul 2015, fie prin provocarea de alegeri anticipate, fie prin înlăturarea actualului executiv printr-o moțiune de cenzură.

sigla PNLPNL dorește de asemenea schimbarea legislatiei electorale, în așa fel încât primarii si sefii de Consilii Judetene sa fie alesi in doua tururi de scrutin, iar numarul parlamentarilor sa scadă, au mai anunțat co-presedintii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga intr-o conferinta de presă.

”Subiectul privitor la intrarea la guvernare: ne dorim un stat care să aibă o guvernare care să aibă în prim-plan agenda publică, să pună interesul cetățeanului deasupra interesului personal. Suntem în etapa de finalizare a viziunii guvernamentale. Pe data de 28 februarie vom finaliza programul de guvernare, pe care îl vom pune în dezbaterea publică.

Ne dorim alegeri anticipate, nu suntem copii și știm că este un lucru care se poate întâmpla extrem de dificil. Aceasta este Constituție, după aceste reguli jucăm și noi. În afară de faptul că este dificil să ajungem la guvernare legitim, prin alegeri, pe parcursul acestui an vom depune moțiune de cenzură”, a declarat Alina Gorghiu


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10! Aiudul merită mai mult! Știu că fiecare aiudean crede asta și așteaptă schimbarea reală a municipiului și a localităților aparținătoare. Acesta este motivul pentru care am decis să candidez pentru funcția de primar al municipiului Aiud […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea