Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

PNL Alba primește o nouă lovitură: Consilierul local Daniel Zdrînc a trecut la PSD

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consilierul local albaiulian Daniel Zdrînc a trecut la PSD. Fostul liberal a confirmat pentru ziarulunirea.ro, că a semnat chiar astăzi (13 octombrie 2014), adeziunea la organizația social-democrată din Alba și a declarat că, în acest moment, nu dorește să facă nicio declarație privind decizia luată.

Reamintim că în urmă cu trei zile, în cadrul unei conferințe de presă desfășurată la sediul PSD Alba, Horațiu Clepan a anunțat că un consilier local al municipiului Alba Iulia este la ”câțiva milimetri de a semna cu PSD”, însă nu a dat nume, lăsând doar să se înțeleagă că acesta este liberal și că ar fi nemulțumit de fuziunea PDL-PNL.

La data respectivă, Daniel Zdrinc a fost singurul dintre cei 5 reprezentanți ai PNL în Consiliul Local Alba Iulia care nu a dat un răspuns negativ categoric la întrebarea ”Vreți să migrați în PSD?”: ”Nu pot să confirm. Nu este cazul. Dacă o să fie, o să ies eu într-o conferință de presă. Nu pot să confirm. Am mai discutat cu ei, suntem colegi. Despre alții nu pot să spun nimic”, a declarat Daniel Zdrânc la sfârșitul săptămânii trecute.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea