Rămâi conectat

Politică Administrație

PNL ALBA în fața unui moment istoric : bătălia titanilor Mircea Hava și Ion Dumitrel este pe cale să înceapă

Ziarul Unirea

Publicat

în

PNL ALBA în fața unui moment istoric : bătălia titanilor Mircea Hava și Ion Dumitrel este pe cale să înceapă

Vineri, 6 august, au loc alegerile interne pentru șefia PNL Alba, în cadrul cărora vor fi prezenți atât Ludovic Orban cât și Florin Cîțu. Mircea Hava și Ion Dumitrel au reprezentat un tandem, pentru o lungă perioadă de timp, o veritabilă echipă, aceasta fiind prima confruntare adevărată între cei doi, una care părea, până la momentul actual, oarecum imposibilă.

Confruntarea între acești doi titani reprezintă și o luptă cu efect la nivel național în PNL, Mircea Hava este mai apropiat de Ludovic Orban pe când Ion Dumitrel este mai apropiat de Florin Cițu.

Citește și: LIVE VIDEO| Alegeri interne în PNL Alba: „Bătălia” dintre Mircea Hava și Ion Dumitrel, pentru funcția de Președinte

La scrutinul de alegeri interne vor participa 420 de reprezentanți de pe teritoriul județului Alba, dintre care 168 desemnați de drept, iar restul în baza unei formule.

Reprezentații desemnați de drept sunt primarii , viceprimarii, consilierii județeni, parlamentari, europarlamentari, miniștri secretari de stat.

Citește și: Alegeri în PNL Alba: LISTA candidaților pentru funcțiile de Prim-vicepreședinte, vicepreședinte și membri în Biroul Politic Județean

O confruntare electorală internă pentru șefia PNL Alba ar putea duce la o demantelare a partidului, știut fiind faptul că aripa Dumitrel, Roman, Pereș sunt adepții lui Florin Cîțu, actualul Premier al României, despre care fostul primar al orașului Alba Iulia a declarat „Eu sper, sincer, ca domnul Cîțu să fi scăpat, cum se zice la noi, „porumbelul”, vis-a-vis de modul în care Premierul României i-a catalogat pe primari drept „doar vehicole”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea