Rămâi conectat

Politică Administrație

PNL Alba: ”Impozitul înainte de toate – principiul de bază în politica Guvernului Ponta!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

*Comunicat de presă

După cum ne-am obișnuit deja, Guvernul cârmuit în derivă de Victor Ponta dă astăzi cu o mână, ca mâine să ia cu două. Noua găselniță a executivului în acest sens este impozitarea bacșișului ospătarilor din alimentație publică și turism.

comunicat pnlDupă ce, săptămânile trecute, mângâia blajin comercianții, anunțând relaxarea fiscală în domeniul TVA, o măsura preluată din programul de guvernare al PNL, dar prost pregătită, premierul incearcă zilele acestea să caute surse de venit pentru a acoperi bugetar ce visează noaptea si declara ziua. În stilul caracteristic elevului prins cu temele copiate în pauză, Victor Ponta este, și de această dată, pus în situația să susțină ceea ce a plagiat și, in bâlbâiala răspunsului, aruncă în stânga și în dreapta ilogice soluții de tot soiul. Impozitarea bacșișului ospătarilor este, cu siguranță, una dintre ele.

Aflăm astfel, că incepând cu 1 mai impozitul cu pricina intră în vigoare. Sigur că șeful executivului nu explică nici cum va arăta traseul „ciubucului” de la client, la ospătar, apoi în contul societății și din nou la ospătar, sigur că nu stim de la premier nici dacă venitul respectiv va ajunge la angajat zilnic, săptămânal sau lunar si sigur că nu ne spune domnul Ponta nici câți români vor mai dori să lucreze în acest domeniu în condițiile date.

Este, insă, absolut evident că nu putem afla aceste lucruri de la un personaj ce el insuși nu le cunoaște, așa cum e imposibil să explici conținutul unei cărți, doar citind titlul, căci atât știe Victor Ponta legat de inițiativele legislative ale propriului Guvern, titlul. Din el meșteșugește o lozincă ce nu o mai aude nimeni și nimeni nu-i mai dă crezare.

Alin Ignat, purtător de cuvânt al PNL Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea