Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

PMP Alba participă cu o delegație de 17 reprezentanți la primul congres al partidului, programat pentru sâmbătă, la București

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă 7 iunie va avea loc primul congres al Partidului Mișcarea Populară. În cadrul lui vor avea loc alegerile pentru funcțiile de conducere ale formațiunii. Astfel, va fi ales președintele partidului, secretarul general, doi secretari generali adjuncți, 8 vicepreședinți, 8 secretari executivi, liderii de grup din Camera Deputaților și Senat și liderii organizațiilor de femei și tineret.

Delegația organizației din Alba este formată din 17 membri și este condusă de deputatul Clement Negruț, președintele PMP Alba și membru în Consiliul Executiv Național al partidului.

Partidul Mișcarea Populară intră într-o nouă etapă. Ne orientăm de acum spre un obiectiv deosebit de important și anume, alegerile prezidențiale din această toamnă, un moment de mare însemnătate pentru țara noastră. La alegerile pentru Parlamentul European, Partidul Mișcarea Populară a demonstrat, că deși a intrat în bătălia politică de puțin timp, a reușit să crească atât de mult încât șă-și trimită reprezentanți în forul de la Bruxelles. Credem în valorile ce caracterizează eșicherul politic de dreapta și de aceea nu ne temem de provocările care ne apar înainte.

Partidul Mișcarea Populară va continua să crească urmându-și principiile și neînșelând încrederea oamenilor. Dorim în continuare ca alături de celelalte partide de dreapta să constituim acea forță care să poată opri ceea ce face în acest moment partidul lui Iliescu, Năstase și Ponta.

Legat de Parlamentul European, pot să spun că mă bucur văzând că grupul PPE rămâne cel mai puternic, cu 221 de europarlamentari, între care se regăsesc și colegii mei Cristian Preda și Siegfred Mureșan, oameni cu care PMP se mândrește și care au confirmat deja că pot face o imagine bună țării noastre și știu să lucreze cu instituțiile europene.

După acest congres, ce va avea loc în data de 7 iunie, la Palatul Parlamentului din capitală, vom vorbi despre obiectivele pe care Partidul Mișcarea Populară și le va fixa pentru perioada următoare și strategi pe care o va urma pentru alegerile prezidențiale din toamnă”, a declarat președintele PMP Alba, Clement Negruț.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Silviu Ponoran continuă “MIRACOLUL ZLĂTNEAN” făcând Zlatna un oraș frumos, modern, european

Unirea Ziarul

Publicat

în

Silviu Ponoran continuă “MIRACOLUL ZLĂTNEAN” făcând Zlatna un oraș frumos, modern, european Primarul Silviu Ponoran are acum în lucru la Primăria Zlatna 31(treizeci și unu!) de proiecte care continuă transformările spectaculose ale orașului și creșterea calității vieții. În Zlatna au început deja să se mute familii din țară și străinătate. Din ce în ce mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea