Rămâi conectat

Politică Administrație

PMP a depus la BEC listele de candidaţi pentru alegerile europarlamentare. Clement Negruţ ocupă locul 16

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Clement Negrut01Conducerea PMP a depus, luni, la BEC, lista partidului pentru alegerile europarlamentare, pe primele locuri aflându-se Cristian Preda, Siegfried Mureşan, Teodor Baconschi, Cristian Petrescu, iar preşedintele PMP Alba ocupă locul 16. De altfel acesta a spus că nu-şi doreşte un loc eligibil pentru că are treabă acasă.

Cristian Preda a precizat şi obiectivele pe care le vor avea candidaţii PMP în Parlamentul European, anume o economie europeană solidă cu oportunităţi de locuri de muncă pentru români, consolidarea relaţiilor cu SUA şi o atitudine fermă faţă de Rusia, precum şi susţinerea intrării României în zona euro cel mai devreme în 2017, într-un mod care să fie profitabil pentru cetăţenii români.

Clement Negruţ a spus că PMP îşi doreşte un scor cu două cifre, adică peste 10 procente la nivel naţional, ceea ce înseamnă 4 eurodeputaţi la Bruxelles.

Deşi s-a înscris în Partidul Mişcarea Populară, Elena Băsescu nu va candida la alegerile europarlamentare. „Elena Băsescu nu se regăseşte pe listă iar astfel arătăm că PMP face un alt fel de politică, că nu are nimic de a face cu nepotismele, cu aranjamentul pe liste a soţiilor, a prietenilor etc. Noi vrem să arătăm electoratului că suntem curaţi”, a spus preşedintele PMP Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea