Rămâi conectat

Curier Județean

Ploi şi vreme răcoroasă noaptea în Alba, în următoarele zile

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Estimarea valorilor termice şi a precipitaţiilor în intervalul 27 august – 8 septembrie pentru Transilvania, efectuată de Administraţia Naţională de Meteorologie, arată că temperatura este în scădere, atât ziua cât și pe timpul nopții și se așteaptă ploi în cantități mari la nivel local.

Astfel, în 27 august, regimul termic mediu diurn va fi caracterizat prin valori de aproximativ 26 de grade Celsius, după care mediile temperaturilor maxime vor avea o tendinţă de scădere treptată, până la 20 de grade pe 30 şi 31 august. Între 1 şi 8 septembrie valorile diurne vor fi de 20…22 de grade, caracterizând un regim termic uşor răcoros pentru prima decadă a lunii septembrie. Minimele termice vor scădea de la valori medii de 14 grade înregistrate între 26 şi 29 august, până la aproximativ 8 grade Celsius în intervalul 4-8 septembrie.

Ploile vor fi prezente zilnic pe tot parcursul perioadei de prognoză, dar probabilitatea pentru averse mai importante cantitativ şi pe arii extinse va fi semnificativă între 27 şi 30 august şi, din nou, pe 2 şi 3 septembrie.

În județul Alba se estimează maxime de până la 29 de grade iar minimele vor coborî până în jurul valorii de 8 grade (la munte). În intervalul 27 – 30 august se așteaptă ploi cu caracter de aversă pe arii extinse după care cerul se va însenina și vor mai fi semnalate precipitații doar în reprize scurte și pe arii restrânse.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea