Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

“Play and Win” feat. Antinia – “Dance with me”. Ascultă piesa cu care albaiulianca s-a lansat pe piaţa muzicală din România!

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Antinia, alături de trupa “Play and Win”, a lansat astăzi prima sa piesă “Dance with me”, cu care artista speră să intre în topul celor mai importante clasamente muzicale din ţară şi din străinătate.

Este vorba de un proiect realizat exclusiv de albaiulieni, Antinia şi băieţii de la “Play and Win” fiind din Alba Iulia, ca urmare a câştigării de către tânăra interpretă a marelui trofeu al Festivalului Vocile Cetăţii, un proiect muzical pe care îl puteţi vedea materializat pe youtube.  

Antinia are 15 ani şi este elevă în clasa a VIII-a la Şcoala Generală Ion Agârbiceanu din Alba Iulia. Ea deţine până în prezent titlul de “Vocea Cetăţii”, trofeul “MiniMegaStar”, câştigat la concursul naţional desfăşurat la Bucureşti în luna decembrie a.c., premiul II la Festivalul “Golden Leaf” desfăşurat în Estonia, şi un premiu special la Festivalul “Jupiter” 2011. Artista este îndrumată de Ioan Chiciudean – prof. de muzică la Liceul de Muzică şi Arte Plastice din Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea