// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Peste 400 de elevi ai Colegiului Militar din Alba Iulia participă la deschiderea școlii. Instituția se pregătește pentru aniversarea a 100 de ani de la înființare

Luni, 10 septembrie, începând cu ora 9:00 la Colegiul Național Militar ,,Mihai Viteazul” Alba Iulia, se va desfășura ceremonialul deschiderii anului școlar 2018-2019.

Alături de cei 444 de elevii ce au ales să îmbrace uniforma de licean militar vor fi, ca în fiecare an, părinți, rude și prieteni.

Conform tradiției, cei 120 de elevi din clasa a IX-a vor rosti legământul: ,,Mă leg să învăţ carte, să-mi oţelesc braţul și inima, spre a sluji cu destoinicie patria și Armata României. Așa să-mi ajute Dumnezeu!”

În Anul Centenarului, în capitala de suflet a românilor, colegiul militar albaiulian a schimbat, după 41 de ani de tradiţie, subordonarea, trecând de la Statul Major al Forţelor Terestre la Statul Major al Forţelor Aeriene.

Instituţia de învăţământ militar preuniversitar, ce va aniversa în noiembrie 2019, 100 de ani de existenţă a pregătit peste 6.500 de absolvenți, formându-le abilitățile necesare pentru a-şi putea continua zborul spre culmile succesului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419