Rămâi conectat

Ştirea zilei

Peste 20 de localități din Alba, fără apă potabilă în urma unor lucrări la Autostrada Sebeș-Turda

Ziarul Unirea

Publicat

în

Din cauza unei avarii produse in zona relocarii conductei de alimentare cu apa Dn 800( Fir II), executata de catre constructorul autostrazii Sebes-Turda (tronson II), SC APA CTTA SA ALBA anunta  ca in data de 07.05.2018, incepand cu ora 04.00, va intrerupe furnizarea apei potabile in vederea remedierii acesteia.

Vor fi afectati consumatorii din localitatile: Obreja, Bucerdea Granoasa, Mihalt, Cistei, Sincel, Iclod, Lunca Tarnavei, Sona, Valea Lunga, Tauni, Glogovat, Lodroman, Lunca, Mesentea, Benic, Galda de Jos, Stremt, , Beldiu, Garbova, Miraslau, Inoc, Unirea si orasul Ocna Mures. Estimam durata intreruperii la cca. 24 de ore.

La reluarea furnizarii apei potabile, pot aparea local depasiri ale parametrului turbiditate , situatie in care vom fi nevoiti sa procedam la purjarea apei ( spalari locale), pana la incadrarea in parametrii de calitate, caz in care recomandam folosirea acesteia doar in scopuri menajere.

Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați Dispeceratului  Alba Iulia la numarul de telefon : 0258 – 834501,  în vederea intervenției.

Va multumim pentru intelegere si ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

Conducerea SC APA CTTA SA Alba

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 19 MARTIE : 455 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 19 MARTIE : 455 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea