Rămâi conectat

Curier Județean

Peste 11 milioane de lei pentru modernizarea DJ 704A care face legătura între Pianu de Jos și DN7: Licitația, lansată în SEAP

Ziarul Unirea

Publicat

în

Peste 11 milioane de lei pentru modernizarea DJ 704A care face legătura între Pianu de Jos și DN7: Licitația, lansată în SEAP

Consiliul Județean Alba a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice o licitație pentru execuția lucrărilor de construcții aferente obiectivului „Modernizare drum județean DJ 704 A, DN7 – Pianu de Jos.”

Valoarea totală estimată a contractului este de 11.035.123,62 lei, fără TVA.

Lucrările se vor execută pe DJ704A și vor cuprinde un sector de drum de 5.107 km între DN7 km 0+038 și localitatea Pianu de Jos până la km 5+145. Drumul existent are un sector de drum cu îmbrăcăminte asfaltica degradată de 290m, restul sectorului drumul este pietruit.

Pe întregul sector s-a propus o platforma de 8.00 m, din care parte carosabilă 6.00 m, acostamente 2×1.00m din care benzi de încadrare de 2×0.25m, consolidate cu aceași structura rutieră că pe partea carosabilă.

Structura rutieră proiectată tip suplă:

– 35 cm strat de fundație din balast
– 25 cm strat de baza din piatră spartă împănată;
– 6 cm strat de legătură din beton asfaltic
– 4 cm strat de îmbrăcăminte beton asfaltic

Tronsonul de drum județean DJ 704 A propus spre proiectare se desfășoară între localitatea Sebeș, intersecția cu DN7 de la km 0+000.00 și intersecția cu drumul județean DJ 705 B, la km 5+152.00. Lucrările de modernizare se vor realiza între limitele de proprietate, respectiv pe tronsonul cuprins între km 0+038.00 – 5+145.00, având lungimea totală de 5.107,00 m, conform documentației tehnice întocmite și pe baza ridicărilor topografice.

Îmbunătățirea condițiilor de circulație rutieră pe sectorul de drum județean DJ 704A km 0+000 – 5+152 între DN 7 și Pianu de Jos din județul Alba constă în realizarea unui sistem rutier care să asigure capacitatea portantă necesară pentru traficul rutier actual concomitent cu respectarea adîncimii de îngheț în complexul rutier, aplicarea îmbrăcăminții bituminoase dar și executarea lucrărilor de captare- evacuare a apelor de suprafață precum și înlocuirea podului existent peste mică vale traversată cu pod nou.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Locuitorii Șeușa, Ciugud și Limba, fără apă potabilă sâmbătă: AVARIE la conducta de alimentare cu apă a comunei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Locuitorii Șeușa, Ciugud și Limba, fără apă potabilă sâmbătă: AVARIE la conducta de alimentare cu apă a comunei Locuitorii Șeușa, Ciugud și Limba au rămas fără apă potabilă sâmbătă, în urma unei avarii la conducta de alimentare cu apă a comunei. Citește și: DEER – Sucursala Alba anunță întreruperile de energie electrică programate pentru intervalul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea