Rămâi conectat

Curier Județean

Peste 100 de participanţi la festivalul ,,A.K.47- HARD ENDURO’’ Cugir-2015

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sub sigla ,,Lupii Sigidavei’’, timp de 3 zile, 29-31 mai, la cabana ,,Mistrețu’’ din Cugir va avea loc Festivalul ,,A.K.47 Hard Enduro’’ , eveniment în cadrul căruia vor fi organizate mai multe manifestări ce au legătură cu acest sport .

enduro cugirToate activitățile vor avea două grade de dificultate, numite clasic A.B, gradul A fiind unul dintre cele mai dificile. La întâlnirea de la Cugir sunt așteptați peste 100 de participanți din toată țara, care vor face demonstrații moto, si acrobații, vor organiza spectacole artistice. Participanții înscriși la concurs vor avea de străbătut pe motociclete un traseu dificil de 70 de km, prin pădure. Sâmbătă, pe platoul de lângă cabana ,,Mistrețu’’ va avea loc un moment artistic susținut de formațiile Amurg, STARDUST, Milenium C.

În cadrul aceluiași eveniment, se va ţine și un concurs de fotografie, cele mai reușite 10 fotografii, fiind premiate de organizatori. Potrivit organizatorilor: Andrei Oniga, Alexandru Nicoară, Gheorghe Ioaneş şi Gheorghe Ciubean, duminică va fi o zi de relaxare pentru participanţi. Vom reveni cu amănunte, după eveniment. (Z.U.)

Constantin PREDESCU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Aproape 6.500 de persoane au intrat pe piața muncii din județul Alba în anul 2023, ajutate de AJOFM

Bogdan Ilea

Publicat

în

Aproape 6.500 de persoane au intrat pe piața muncii din județul Alba în anul 2023, ajutate de AJOFM În cadrul ședinței de colegiu prefectural, directorul AJOFM Alba a prezentat obiectivele avute anul trecut. Aproximativ 6500 de persoane au intrat pe piața muncii și aproape 13.000 de oameni au fost ajutați prin servicii de informare și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea