Rămâi conectat

Sport

Performanţa Ighiu se reorganizează: Dan Ursu – preşedintele clubului, Ion Ilie – propus pentru a fi director tehnic

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Performanţa Ighiu se reorganizează din mers, stabilindu-se noua organigramă a echipei de Liga a 3-a, după implicarea lui Armando Popescu. Astfel în funcţia de preşedinte va fi instalat Dan Nicolae Ursu (41 de ani), Gheorghe Dănilă, fostul preşedinte va fi vicepreşedinte, iar Raul Oargă va fi secretar.

La doar o zi de la reluarea activităţii, formaţia din Ighiu face primele mutări în plan organizatoric, renunţându-se şi la colaborarea cu Vasile Ursu, cel care a condus echipa în turul campionatului, după demiterea lui Adorian Himcinschi, deşi antrenorul albaiulian ar fi putut îndeplini rolul de director tehnic.

Aceasta este organigrama clubului cu care vom merge în retur. Cu Ion Ilie s-au purtat deja discuţii şi sperăm să accepte„, a confirmat Armando Popescu.

De asemenea, sunt şanse mari ca Ion Ilie, actualmente în cadrul AJF Alba, antrenor ce are documentele necesare pentru a activa în eşalonul terţ să fie director tehnic, pentru a-i uşura astfel misunea antrenorului principal Mihai Manea din punct de vedere regulamentar.

Jurist la Banca „Transilvania”, Dan Ursu este un apropiat al sportului judeţean, acesta evoluând ca şi atacant la Inter Ciugud, în Liga a IV-a. În plus este un recunoscut jucător de golf, un pasionat al acestui fenoment şi este implicat în activitatea de la baza sportivă „Fair Play” Alba Iulia.

De asemenea, la antrenamentele conduse de Mihai Manea se va prezenta juniorul Opriţa (ex-uniristul, fost la Transalpina Şugag). Sâmbătă, la ora 15.00, divizionara terţă va susţine întâiul amical, cu Transalpina Şugag, la Ighiu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea