// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Performanța Ighiu – Inter Tărlungeni (BV) 2-0 (1-0), în ultimul amical din stagiul de pregătire de la Codlea

Performanța Ighiu a încheiat stagiul de pregătire, susținut  timp de o săptămână la Codlea (BV), cu o nouă victorie în partidele amicale. Viceliderul Seriei a 5-a din Liga a 3-a a întâlnit o altă reprezentantă a fotbalului județean din Brașov, pe Inter Tărlungeni. Echipa lui Mihai Manea s-a impus, fără emoții, scor 2-0 (1-0), prin golurile marcate de Ad. Mărginean (26) și Marcu (50).

După victoriile contra echipelor ACSM Codlea și Olimpic Zărnești, performanța Ighiu a mai făcut o „victimă” în stagiul de la Codlea, pe Inter Tărlungeni. După 7 zile în care Mihai Manea a lucrat intens cu fotbaliștii săi, în special la pregătirea fizică, acest lucru s-a văzut în ultimul duel de pregătire, Ighiu reușind să puncteze doar în două rânduri, după ce în precedentele jocuri a marcat 11 goluri în două partide. Fundașul Ad. Mărginean a fost cel care a deschis scorul primei reprize, în min. 26, stabilind totodată rezultat primei părți. Imediat după reluarea jocului, Cl. Marcu a făcut 2-0 (min. 50), gol care a închis tabela duelului contra ocupantei locului al 7-lea din Liga a 4-a Brașov.

După această perioadă de acumulare, fotbaliștii pregătiți de Mihai Manea (ajutat de Raul Oargă și Petre Clep), vor reveni la pregătirea tactică, prilej de bucurie pentru jucători după cantonamentele de iarnă, în care se pune accentul, în special, pe condiția fizică.

Performanța Ighiu: Zăvoi – Olălău, Iclănzan, Trifa, Ad. Mărginean – A. Câmpean, Unguru – Cl. Marcu, A. Lăcătuș, Fetița – Seiwerth. Au mai evoluat: Sporea – Joldeș, E. Crișan, Zsigmond, Petruse. Tineiu și Hidișan – ușor accidentați, nu au fost folosiți.

Bilanțul Performanașei Ighiu este unul pozitiv în jocurile amicale, având un singur eșec (1-2, cu FC Hermannstadt), respectiv 5 victorii consecutive („dublă” cu FC Hermannstadt, ACSM Codlea, Olimpic Zărnești și Inter Tărlungeni).

Sâmbătă viitoare (24 februarie), în județul vecin, Performanța Ighiu va întâlni satelitul prim-divizionarei CFR Cluj, colegă de serie a echipei din Alba.

Tudor STAN

 

Dan HENEGAR