Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Pe urmele lui Gicu! Ionuţ Grozav vrea să se întoarcă la Unirea Alba Iulia, Performanţa Ighiu îl declară netransferabil

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Implicarea lui Gicu Grozav, alături de Mihai Oancea, la Unirea Alba Iulia, echipa sa de suflet, poate atrage o nouă revenire la echipa din Cetatea Marii Uniri. În actualele condiţii, în care formaţia „alb-negrilor” încearcă să dea restart activităţii fotbalistice, Ionuţ Grozav, fratele mai mare al internaţionalului român, purtătorul tricoului cu numărul „10” în prima reprezentativă, ar agrea o întoarcere pe „Cetate”. Din punct de vedere sentimental, mutarea pare foarte plauzibilă, însă Ionuţ este legat contractual încă un an de divizionara terţă Performanţa Ighiu, care nu intenţionează să se despartă de mijlocaşul în vârstă de 28 de ani, considerat indispensabil în planurile antrenorului Mihai Manea.

Ionuţ Grozav nu va pleca, întrucât mai are contract încă un an cu Performanţa Ighiu şi este netransferabil„, a declarat Armando Popescu, finanţatorul grupării ighiene. Ionuţ Grozav a preferat să nu comenteze deocamdată subiectul în cauză.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

I. Grozav a părăsit FC Unirea Alba Iulia în 2011 şi a evoluat la echipe din judeţ precum Mureşul Vinţu de Jos, Şurianu Sebeş sau Performanţa Ighiu, urmându-l mereu pe antrenorul Mihai Manea. Ionuţ este un jucător polivalent şi poate acoperi mai multe posturi, mijlocaş central, fundaş central sau apărător lateral dreapta. Părţile trebuie să se aşeze la masa tratativelor în aceste zile, sperându-se în rezolvarea subiectului în această săptămână, Unirea Alba Iulia având fixată reunirea în 17 iulie. În această perioadă, Ionuţ Grozav a fost curtat şi de divizionara secundă Luceafărul Oradea, pregătită de unchiul său, Cornel Ţălnar, însă a refuzat propunerea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea