Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

PE SURSE: Senatorul liberal de Alba, Teodor Atanasiu, pe lista de propuşi pentru funcţia de ministru al Transporturilor

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

atanasiu teodor pnlUnul dintre cei aflaţi pe lista de propuşi pentru funcţia de ministru al Transporturilor, după ce Ovidiu Silaghi şi-a retras luni candidatura, ar fi senatorul liberal de Alba, Teodor Atanasiu, informează Hotnews.ro.

Surse din PNL au declarat pentru Hotnews.ro că liberalii aveau informaţii că DNA-ul va începe un dosar împotriva lui Ovidiu Silaghi. Acelaşi surse susţin că în ultima săptămână au circulat în interiorul PNL diverse propuneri pentru Ministerul Transporturilor venite din partea liderilor locali ai PNL.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Teodor Atanasiu, Marius Nicoară şi Cristian Buican au fost propuşi de diverşi lideri din teritoriu ca posibili înlocuitori ai lui Silaghi, dar nu s-a discutat la nivelul conducerii şi nu au girul lui Crin Antonescu”, au explicat sursele citate, pentru Hotnews.ro.

Potrivit declaraţiilor vicepremierului Chiţoiu, care a susţinut luni seara o conferinţă de presă, împreună cu premierul Victor Ponta, Biroul Permanent Naţional (BPN)  al PNL  se va întruni până cel târziu duminică, 25 august, când expiră mandatul de interimar al premierului, pentru a face o nouă nominalizare pentru portofoliul de ministru al Transporturilor. Aşadar, posibil, ca duminică seara, să putem afla dacă senatorul PNL de Alba, Teodor Atanasiu, va fi nominalizat într-adevăr pentru această funcţie şi totodată membru al cabinetului Ponta.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu Un apel umanitar a fost lansat pentru familia Doncea, originară din Apuseni. Oamenii au rămas fără un acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu violent. Citește și: FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea