Rămâi conectat

Politică Administrație

pdl, partid corupt şi cu tupeu!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Este incredibil ceea ce păţesc în această perioadă pensionarii români, în regimul deja de tristă amintire băsescu-boc, scrise cu litere mici, pentru că mici vor rămâne amândoi în istorie. Deja pensionarii care primesc lunar între 740 şi 1.000 de lei plătesc contribuţiile de 5,5% la fondul de asigurări de sănătate, fapt care-i privează de o sumă consistentă de bani destinată mâncării şi medicamentelor. Mai mult, intenţia recentă a guvernului de a îngheţa pensiile şi pentru anul 2012 va conduce la o condamnare a mii de pensionari la înfometare şi chiar la moarte.

Este extrem de grav pentru pensionarii României ceea ce debitează membrii guvernului referitor la îngheţarea pensiilor de la 1 ianuarie 2012. Acest executiv de mucava nu respectă nici o lege, nici o reglementare, nici o noţiune de morală şi bun-simţ. Reprezentanţii puterii au promis vârstnicilor din această ţară că, prin noua Lege a pensiilor, sistemul de calcul va prevede indexarea acestora cu rata inflaţiei. Toate acestea, ca şi multe altele, s-au dovedit şi se dovedesc a fi doar vorbe în vânt pentru coaliţia aflată vremelnic la guvernare, deoarece sunt sigur că nu vor mai rezista mult.

În tot acest timp, în care populaţia este batjocorită, bătrânilor li se ia din bani, iar tinerilor nu li se dă nici o şansă la locuri de muncă, reprezentanţii partidului-stat pdl, tot cu litere mici, se dovedesc a fi corupţi pe capete. Ultimul exemplu l-am primit de la vârful ANOFM, secretarul de stat Silviu Bian, reprezentant marcant al pdl Alba, fiind arestat pentru primire de foloase necuvenite, adică bani, adică mită. Fără a uita de prezumţia de nevinovăţie, deoacamdată mă raportez la faptul că omul este arestat. Nu mă bucur pentru asta! Dar iată cum au înţeles trimişii pdl din Alba în aparatul central de la Bucureşti să ajute judeţul care i-a propulsat în funcţii înalte!

Ca şi în celebra zicală „hoţul strigă hoţii”, cei din pdl mai au curaj să arate cu degetul spre Opoziţie şi să facă tot felul de insinuări belicoase, inclusiv la adresa mea. Am mai spus-o şi o repet. Poate mă voi întoarce în pdl pe patul de moarte, nu de alta dar, decât să moară unul de-al nostru, mai bine unul de-al lor. Parol!

Deputat PNL de Alba, Călin Potor


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea