Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

PDL Alba: 50 de noi locuri de muncă la Baia de Arieș, ca urmare a unui proiect inițiat și dezvoltat de Gheorghe Bora

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Demersurile domnului Gheorghe Bora, primar al orașului Baia de Arieș până în iunie 2012, produc efecte benefice pentru dezvoltarea comunității și după un an de la schimbarea de mandat: de curând au început lucrările pentru realizarea la Baia de Arieș a unui Centru de Îngrijire și Asistență Socială, în cadrul unui proiectului inițiat și depus de Gheorghe Bora în anul 2009.

În martie 2009, în parteneriat cu Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Alba, din subordinea Consiliului Județean Alba, domnul Gheorghe Bora iniția și depunea spre finanțare un proiect destinat construirii acestui așezământ social. După mai bine de un an de deliberări, în noimebrie 2011, era semnat contractul de finanțare cu Ministerul Muncii Familiei și Protecției Sociale, în februarie 2012 fiind obținut avizul favorabil pentru proiectul tehnic ce a permis apoi demararea procedurilor de licitație pentru realizarea investiției.

Centrul de Îngrijire și Asistență de la Baia de Arieș se construiește pe un teren de circa 2.500 de metri pătați pe care Consiliul Local l-a pus la dispoziția proiectului în noiembrie 2011, cedându-l în administrare, pentru 49 de ani, Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Alba. După finalizarea investiției, acest centru va funcționa la Baia de Arieș pentru o perioadă minimă de 15 ani, asigurând un minim de 50 de noi locuri de muncă în localitate.

Deși nu mai ocupă funcția de Primar, domnul Gheorghe Bora rămâne în continuare dedicat realizării acestui important obiectiv social la Baia de Arieș. La fel cum s-a implicat în redeschiderea secției spitalicești de Psihiatrie de la Baia de Aieș, domnul Gheorhe Bora își pune la dispoziție întreaga energie și experiență pentru ducerea la bun sfârșit a acestui proiect pe care l-a demarat în urmă cu aproximativ 4 ani.

Biroul de presă al PDL Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Imobilul școlii din localitatea Henig se transformă în capelă și centru de cateheză: Licitația de peste 1 milion de lei, lansată pe SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Imobilul școlii din localitatea Henig se transformă în capelă și centru de cateheză: Licitația de peste 1 milion de lei, lansată pe SEAP Primăria comunei Berghin a scos la licitație pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice schimbarea imobilului școlii din localitatea Henig în capelă și centru de cateheză. Licitația are o valoare de peste 1,1 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea