Rămâi conectat

Ştirea Ta

Patru tipuri de femei de care se feresc bărbaţii

Publicat

în

Femeia eu-eu-eu
Varianta scurtă e că totul se învârte în jurul ei: conversaţia, atenţia, problema încălzirii globale. Atotştiutoarea este pe cât de inteligentă, pe atât de hotărâtă să îşi impună punctul de vedere. Sigur că nu mai suntem pe vremea când singura părere avizată a femeilor era despre reţeta de plăcintă cu mere. Dar de aici şi până la matriarhatul absolut mai e cale lungă… sper că foarte lungă. Nu de alta, dar viaţa ar fi aşa de plictisitoare fără bărbaţi adevăraţi, nu-i aşa? Interesata e genul de femeie foarte preocupată de binele propriu. Şi pentru asta arată ca scoasă din cutie, se respectă şi nu se mulţumeşte cu puţin. Până aici, e corect; dar dacă preocuparea se traduce doar prin bunăstarea materială a potenţialilor parteneri, interesata devine… neinteresantă pentru bărbaţi.
lIubita profesionistă
Mda, poate titulatura sună bine. Dar poate te mai gândeşti o dată dacă vrei să fii inclusă în categorie, după ce vei fi aflat că bărbaţii au o denumire mai puţin flatantă pentru tipul acesta de femeie: femeia-crampon. Atunci când se prinde de vreun bărbat, nu se lasă cu una cu două şi devine… posesivă. Îi strecoară o poză cu ea în portofel, îl sună cam la fiecare 55 de minute, îi face surprize de genul vine neanunţată la el acasă. Şi dacă asta nu te convinge de gravitatea situaţiei, pune la socoteală şi sunatul prietenilor lui, urmăritul prin oraş, vizitele la serviciul tipului. Iubita profesionistă are avantajul de a fi foarte lipicioasă, aparent încântătoare, devotată şi supusă dorinţelor iubitului. De fapt, este una dintre cele mai periculoase „prădătoare”.
lFemeia cu antecedente amoroase
În topul femeilor temute de bărbaţi sunt şi cele care au încheiat de curând o relaţie. Aparent inocente, nu? Adică ce poate fi ameninţător la o femeie vulnerabilă, poate chiar rănită, care a suferit după un tip? Din punctul de vedere al bărbaţilor, lucrurile trebuie să fie simple. Contrar mitului Făt-frumos pe calul alb, niciun bărbat nu visează să găsească o tipă pe care să o „salveze” cu dragostea şi blândeţea lui. Adevăratul vis masculin este să găsească o femeie care spune tot ce gândeşte, exprimă exact ceea ce vrea şi nu vrea prea multe; eventual, cu un trecut amoros scurt şi poetic, care să includă iubitul din liceu şi ţinutul de mână prin parc. Realitatea e crudă: nici tu nu o să îl găseşti (uşor) pe Făt-frumos, nici el pe fecioara neprihănită. Cu atât mai puţin îşi doreşte să fie el primul care face faţă unei femei dezamăgite, sceptice, nehotărâte, dacă vrea să intre într-o altă relaţie, mai susceptibilă să facă unele comparaţii cu „fostul”.
lFemeia interzisă
Regulile nescrise ale prieteniei dintre bărbaţi includ şi capitolul femei de care nu se pot atinge, sub nicio formă, scuză sau explicaţie. Aşadar, un tip nu se va întâlni cu soră sau fostă iubită a prietenului. Nu contează cât de „bune” sunt, cât de bine s-ar potrivi – codul onoarei e mult mai important. Nu va risca să piardă două relaţii pentru una care se poate să nu meargă, până la urmă. De ce să se lege la cap dacă nu îl doare?
lEşti pe lista neagră a femeilor pe care ei le ocolesc?
Nu dispera, nu exagera. Chiar dacă te recunoşti pe lista femeilor ocolite, nu e totul pierdut. Acum eşti avertizată şi poţi să îţi joci cărţile cum trebuie. Nu se vede din prima. Nu scrie pe fruntea ta ce fel de persoană eşti. OK, poate ai unele defecte; se prea poate să fie chiar înşirate pe lista de mai sus. Dar asta nu te condamnă la un veac de singurătate. Nu te grăbi să dai vina pe o tipologie că nu ai succesul pe care ţi-l doreşti între bărbaţi. Poate trebuie doar să schimbi tactica de atac sau anturajul în care „acţionezi“.
Dă-i o şansă. Nu sunt toţi la fel. Se poate să întâlneşti pe cineva care are acelaşi tip de mentalitate şi, de ce nu, aceleaşi defecte ca şi tine. Depinde doar de voi să vi le acceptaţi şi să negociaţi. Marele tău avantaj este că bărbaţii nu renunţă aşa de uşor la „vânat“. Nu renunţa nici tu să intri în jocul lui. Dacă te gândeşti din prima că vei fi respinsă, jocul nu mai are farmec.

Publicitate

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| „Gică Contra” de Alba Iulia: Nu se sinchisește să-și mute „dulapul”, chiar dacă a fost rugat politicos

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA| „Gică Contra” de Alba Iulia: Nu se sinchisește să-și mute „dulapul”, chiar dacă a fost rugat politicos

Când nu se face nu e bine, iar când se face e musai să ne aflăm în treabă și să încurcăm: aceasta pare să fie deviza unui albaiulian. Deși a fost rugat politicos de echipa de muncitori ce efectuează lucrări de reparații și întreținere pe strada Ion Buteanu din municipiul Alba Iulia acesta nu dorește nici în ruptul capului să își mute „dulapul” și preferă să îi încurce pe muncitori, cel puțin asta susținea persoana ce a trimis redacției fotografia. După publicarea articolul proprietarul mașinii aduce detalii cu privire la situație.

UPDATE: proprietarul mașinii susține faptul că mașina sa a fost  parcată după ce muncitorii au plecat, iar muncitorii au „lăsat” utilajul pe stradă, iar până la momentul publicării articolului acesta nu știa despre situația mai sus relatată. Totodată acesta precizează faptul că muncitorii putea să lucreze fără să fie încurcați în vreun fel de mașina parcată.

Electrica Furnizare Discount

„În jurul orei 15:30, când am ajuns acasă muncitorii lucrau, iar mașina mea a fost parcată la 100 de metri de locul unde aceștia își defășurau activitate, în capătul străzii. La ora 18:00 am parcat mașina în fața porții, muncitorii erau plecați de mult, strada a fost blocată de utilajul lăsat parcat de muncitori, lângă o groapă de doi metri adâncime. Deopotrivă oricine dorea să ocolească strada avea alte alernative viabile de trafic, strada oricum nu permite accesul a două mașini pe două sensuri deodată, ori cu foarte mare greutate și cu excepția cazurilor în care este vorba de mașini mari. Mașina este parcată în fața propietății mele și consider mai degrabă ca era de datoria celor care efectuază lucrări să semnalizeze într-un mod propice șantierul de lucru, ori imposibilitatea practicării traficului pe strada.”, precizează proprietarul mașinii din fotografie.

 

 

Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Chiar și vulpile admiră Monumentul Unirii: Cumătra, plimbare la ceas de seară, prin Cetatea Alba Carolina

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA| Chiar și vulpile admiră Monumentul Unirii: Cumătra, plimbare la ceas de seară, prin Cetatea Alba Carolina

O vulpe, a fost zărită in timp ce își făcea plimbarea de seara în piața Cetății din municipiul Alba Iulia, mai exact în zona Monumentului Unirii.

„Cand la Brasov ursul alearga pe bulevard iar prin Ploiesti misuna mistretii, in Alba Iulia ai toate sansele sa dai nas in nas cu vulpea”, a scris pe facebook cea care a surprins imaginile.

Animalul nu pare speriat de oameni, după cum se poate vedea în imaginile realizate luni seara.

Electrica Furnizare Discount

În mod normal vulpile nu sunt periculoase pentru oameni, dar specialiștii atrag atenţia ca aceştia să fie precauţi. Singurele cazuri în care vulpea nu fuge de om este fie când e foarte înfometată, fie când are rabie, situaţie în care animalul devine deosebit de periculos.

Sursa foto: Facebook – Alexandra Andrei

Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Minutarul ceasului unicat din Alba Iulia ce marchează 100 de ani de la Marea Unire și-a luat „concediu” de la întors timpul

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA| Minutarul ceasului unicat din Alba Iulia ce marchează 100 de ani de la Marea Unire și-a luat „concediu” de la întors timpul

Un ceas stradal, special, unicat, care omagiază aniversarea a 100 de ani de la Marea Unire, a fost dăruit orașului Alba Iulia, în urmă cu aproximativ trei ani, de către Club Rotary Alba Iulia.

Construcția are structură metalică și forma aparatului foto folosit de Samoila Mârza, fotograful Unirii, iar mecanismele beneficiază de antenă GPS, care permite reglaje automate la schimbarea orei, primăvara și toamna. De asemenea, ceasul este inscripționat cu logo-ul Rotary Club Alba Iulia District 2241.

Electrica Furnizare Discount

”Confecționarea ceasului a durat 8 luni, fiind un ceas unicat, după proiectul și ideea clubului Rotary Alba Iulia. Ceasul este donat municipalității și este în forma unui aparat foto, asemănător cu cel al lui Samoilă Mârza, fotograful unirii, singurul care ne-a lasat mărturiile vizuale din timpul evenimentelor de la 1 Decembrie 1918”, a declarat pentru ziarulunirea.ro la momentul inaugurării, Florin Mărginean,

Este al doilea ceas digital pe care Rotary Club Alba Iulia l-a făcut cadou orașului, cu ocazia aniversării Centenarului. Primul a fost dăruit Muzeului Național al Unirii din Alba Iulia.

„Plictisit” să toarcă timpul și să întoarcă minutele, minutarul ceasului și-a luat „concediu”, după cum ne semnalează un cititor al ZiarulUnirea.ro cu un ochi dibace.

Momentul inaugurării ceasului stradal, special, unicat, care omagiază aniversarea a 100 de ani de la Marea Unire, dăruit orașului Alba Iulia, de către Club Rotary Alba Iulia.

 

Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare