Rămâi conectat

Ştirea Ta

Patru tipuri de femei de care se feresc bărbaţii

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Femeia eu-eu-eu
Varianta scurtă e că totul se învârte în jurul ei: conversaţia, atenţia, problema încălzirii globale. Atotştiutoarea este pe cât de inteligentă, pe atât de hotărâtă să îşi impună punctul de vedere. Sigur că nu mai suntem pe vremea când singura părere avizată a femeilor era despre reţeta de plăcintă cu mere. Dar de aici şi până la matriarhatul absolut mai e cale lungă… sper că foarte lungă. Nu de alta, dar viaţa ar fi aşa de plictisitoare fără bărbaţi adevăraţi, nu-i aşa? Interesata e genul de femeie foarte preocupată de binele propriu. Şi pentru asta arată ca scoasă din cutie, se respectă şi nu se mulţumeşte cu puţin. Până aici, e corect; dar dacă preocuparea se traduce doar prin bunăstarea materială a potenţialilor parteneri, interesata devine… neinteresantă pentru bărbaţi.
lIubita profesionistă
Mda, poate titulatura sună bine. Dar poate te mai gândeşti o dată dacă vrei să fii inclusă în categorie, după ce vei fi aflat că bărbaţii au o denumire mai puţin flatantă pentru tipul acesta de femeie: femeia-crampon. Atunci când se prinde de vreun bărbat, nu se lasă cu una cu două şi devine… posesivă. Îi strecoară o poză cu ea în portofel, îl sună cam la fiecare 55 de minute, îi face surprize de genul vine neanunţată la el acasă. Şi dacă asta nu te convinge de gravitatea situaţiei, pune la socoteală şi sunatul prietenilor lui, urmăritul prin oraş, vizitele la serviciul tipului. Iubita profesionistă are avantajul de a fi foarte lipicioasă, aparent încântătoare, devotată şi supusă dorinţelor iubitului. De fapt, este una dintre cele mai periculoase „prădătoare”.
lFemeia cu antecedente amoroase
În topul femeilor temute de bărbaţi sunt şi cele care au încheiat de curând o relaţie. Aparent inocente, nu? Adică ce poate fi ameninţător la o femeie vulnerabilă, poate chiar rănită, care a suferit după un tip? Din punctul de vedere al bărbaţilor, lucrurile trebuie să fie simple. Contrar mitului Făt-frumos pe calul alb, niciun bărbat nu visează să găsească o tipă pe care să o „salveze” cu dragostea şi blândeţea lui. Adevăratul vis masculin este să găsească o femeie care spune tot ce gândeşte, exprimă exact ceea ce vrea şi nu vrea prea multe; eventual, cu un trecut amoros scurt şi poetic, care să includă iubitul din liceu şi ţinutul de mână prin parc. Realitatea e crudă: nici tu nu o să îl găseşti (uşor) pe Făt-frumos, nici el pe fecioara neprihănită. Cu atât mai puţin îşi doreşte să fie el primul care face faţă unei femei dezamăgite, sceptice, nehotărâte, dacă vrea să intre într-o altă relaţie, mai susceptibilă să facă unele comparaţii cu „fostul”.
lFemeia interzisă
Regulile nescrise ale prieteniei dintre bărbaţi includ şi capitolul femei de care nu se pot atinge, sub nicio formă, scuză sau explicaţie. Aşadar, un tip nu se va întâlni cu soră sau fostă iubită a prietenului. Nu contează cât de „bune” sunt, cât de bine s-ar potrivi – codul onoarei e mult mai important. Nu va risca să piardă două relaţii pentru una care se poate să nu meargă, până la urmă. De ce să se lege la cap dacă nu îl doare?
lEşti pe lista neagră a femeilor pe care ei le ocolesc?
Nu dispera, nu exagera. Chiar dacă te recunoşti pe lista femeilor ocolite, nu e totul pierdut. Acum eşti avertizată şi poţi să îţi joci cărţile cum trebuie. Nu se vede din prima. Nu scrie pe fruntea ta ce fel de persoană eşti. OK, poate ai unele defecte; se prea poate să fie chiar înşirate pe lista de mai sus. Dar asta nu te condamnă la un veac de singurătate. Nu te grăbi să dai vina pe o tipologie că nu ai succesul pe care ţi-l doreşti între bărbaţi. Poate trebuie doar să schimbi tactica de atac sau anturajul în care „acţionezi“.
Dă-i o şansă. Nu sunt toţi la fel. Se poate să întâlneşti pe cineva care are acelaşi tip de mentalitate şi, de ce nu, aceleaşi defecte ca şi tine. Depinde doar de voi să vi le acceptaţi şi să negociaţi. Marele tău avantaj este că bărbaţii nu renunţă aşa de uşor la „vânat“. Nu renunţa nici tu să intri în jocul lui. Dacă te gândeşti din prima că vei fi respinsă, jocul nu mai are farmec.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești Deșeuri menajere și alimentare, resturi din construcții, bucăți de mobilier sau saci cu alte gunoaie, dar mai ales o imagine dezolantă! Asta se vede și se simte pe strada Pinului din municipiului Alba Iulia, mai precis în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea