Rămâi conectat

Ştirea Ta

Patru tipuri de femei de care se feresc bărbaţii

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Femeia eu-eu-eu
Varianta scurtă e că totul se învârte în jurul ei: conversaţia, atenţia, problema încălzirii globale. Atotştiutoarea este pe cât de inteligentă, pe atât de hotărâtă să îşi impună punctul de vedere. Sigur că nu mai suntem pe vremea când singura părere avizată a femeilor era despre reţeta de plăcintă cu mere. Dar de aici şi până la matriarhatul absolut mai e cale lungă… sper că foarte lungă. Nu de alta, dar viaţa ar fi aşa de plictisitoare fără bărbaţi adevăraţi, nu-i aşa? Interesata e genul de femeie foarte preocupată de binele propriu. Şi pentru asta arată ca scoasă din cutie, se respectă şi nu se mulţumeşte cu puţin. Până aici, e corect; dar dacă preocuparea se traduce doar prin bunăstarea materială a potenţialilor parteneri, interesata devine… neinteresantă pentru bărbaţi.
lIubita profesionistă
Mda, poate titulatura sună bine. Dar poate te mai gândeşti o dată dacă vrei să fii inclusă în categorie, după ce vei fi aflat că bărbaţii au o denumire mai puţin flatantă pentru tipul acesta de femeie: femeia-crampon. Atunci când se prinde de vreun bărbat, nu se lasă cu una cu două şi devine… posesivă. Îi strecoară o poză cu ea în portofel, îl sună cam la fiecare 55 de minute, îi face surprize de genul vine neanunţată la el acasă. Şi dacă asta nu te convinge de gravitatea situaţiei, pune la socoteală şi sunatul prietenilor lui, urmăritul prin oraş, vizitele la serviciul tipului. Iubita profesionistă are avantajul de a fi foarte lipicioasă, aparent încântătoare, devotată şi supusă dorinţelor iubitului. De fapt, este una dintre cele mai periculoase „prădătoare”.
lFemeia cu antecedente amoroase
În topul femeilor temute de bărbaţi sunt şi cele care au încheiat de curând o relaţie. Aparent inocente, nu? Adică ce poate fi ameninţător la o femeie vulnerabilă, poate chiar rănită, care a suferit după un tip? Din punctul de vedere al bărbaţilor, lucrurile trebuie să fie simple. Contrar mitului Făt-frumos pe calul alb, niciun bărbat nu visează să găsească o tipă pe care să o „salveze” cu dragostea şi blândeţea lui. Adevăratul vis masculin este să găsească o femeie care spune tot ce gândeşte, exprimă exact ceea ce vrea şi nu vrea prea multe; eventual, cu un trecut amoros scurt şi poetic, care să includă iubitul din liceu şi ţinutul de mână prin parc. Realitatea e crudă: nici tu nu o să îl găseşti (uşor) pe Făt-frumos, nici el pe fecioara neprihănită. Cu atât mai puţin îşi doreşte să fie el primul care face faţă unei femei dezamăgite, sceptice, nehotărâte, dacă vrea să intre într-o altă relaţie, mai susceptibilă să facă unele comparaţii cu „fostul”.
lFemeia interzisă
Regulile nescrise ale prieteniei dintre bărbaţi includ şi capitolul femei de care nu se pot atinge, sub nicio formă, scuză sau explicaţie. Aşadar, un tip nu se va întâlni cu soră sau fostă iubită a prietenului. Nu contează cât de „bune” sunt, cât de bine s-ar potrivi – codul onoarei e mult mai important. Nu va risca să piardă două relaţii pentru una care se poate să nu meargă, până la urmă. De ce să se lege la cap dacă nu îl doare?
lEşti pe lista neagră a femeilor pe care ei le ocolesc?
Nu dispera, nu exagera. Chiar dacă te recunoşti pe lista femeilor ocolite, nu e totul pierdut. Acum eşti avertizată şi poţi să îţi joci cărţile cum trebuie. Nu se vede din prima. Nu scrie pe fruntea ta ce fel de persoană eşti. OK, poate ai unele defecte; se prea poate să fie chiar înşirate pe lista de mai sus. Dar asta nu te condamnă la un veac de singurătate. Nu te grăbi să dai vina pe o tipologie că nu ai succesul pe care ţi-l doreşti între bărbaţi. Poate trebuie doar să schimbi tactica de atac sau anturajul în care „acţionezi“.
Dă-i o şansă. Nu sunt toţi la fel. Se poate să întâlneşti pe cineva care are acelaşi tip de mentalitate şi, de ce nu, aceleaşi defecte ca şi tine. Depinde doar de voi să vi le acceptaţi şi să negociaţi. Marele tău avantaj este că bărbaţii nu renunţă aşa de uşor la „vânat“. Nu renunţa nici tu să intri în jocul lui. Dacă te gândeşti din prima că vei fi respinsă, jocul nu mai are farmec.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Val de facturi la curent pentru o familie din Alba: „Cum poate un pensionar normal să suporte TREI facturi într-o singură lună?”

BONTEA Alexandru

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA| Val de facturi la curent pentru o familie din Alba: „Cum poate un pensionar normal să suporte TREI facturi într-o singură lună?”

Un cetățean din județul Alba a relatat pe pagina de socializare o întâmplare extrem de neplăcută cu facturile primite din partea Electrica. Mai exact, în luna martie a primit trei facturi pentru furnizarea energiei electrice, toate cu termene de plată în luna curentă.

„Electrica Saga sau Inapoi în viitor-varianta românească.

Elit - Gustul Desăvârșit

Cei care sunt clienți Electrica probabil au facut și ei ca mine în ultimele trei luni, de când onor societatea asta a uitat să mai trimita facturile pe consum.

Nu știu alții cum au procedat, dar eu una le-am făcut trafic pe site mai rău decât la concursurile alea de „ikea dă canapele moca”…știți voi..în fine… Înafară de o notificare de genul „ne scuzați, n-avem că nu putem” nu ne-a zis nimeni nimic până la începutul acestei luni când a venit prima factură. Sosită în 2 martie, termen de plată 16 martie. Fair enough!

Am plătit frumos, totul bine, dar…vine 19 martie și apare factura nr.2 cu termen de plată 18 martie!!! Wuut?! Dar asta nu e tot! Vine factura nr.3 ASTĂZI cu termen de plată 25 martie! Aka mâine! No way!!!

Bă, băieții, ca să mă exprim elegant…voi unde mama supărării ați auzit de așa ceva?! Pt simplul motiv că sunteți niște INCAPABILI, fără nici o scuză!, puneți clienții în situația de a nu-și plăti facturile la timp!
Și aici nu mă refer la oamenii activi, care de bine de rău, reușesc să se gestioneze, ci la cei mai vulnerabili dintre noi, la amărâții aia care lună de lună se chinuie să platească facturile pentru că orice întârziere care i-ar costa bani, le-ar seca și mai tare puținul pe care îl au…

Cum credeți ca un pensionar normal poate să suporte TREI facturi într-o singură lună?! Cu ce??? Dar un parinte singur cu copii la școală? Ce vină au ei că sunteți niște incompetenți???

Și să nu aud aia cu „trebuiau să își pună banii deoparte” că nu e ok, chiar deloc.

Mă duc să astept și factura nr.4″, a transmis un cetățean din Alba, prin intermediul paginii de socializare.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO VIDEO ȘTIREA TA| Ca la ușa cortului: Locul de joacă din cartierul ”Lumea Nouă”, un adevărat pericol pentru cei mici

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO VIDEO ȘTIREA TA| Ca la ușa cortului: Locul de joacă din cartierul ”Lumea Nouă”, un adevărat pericol pentru cei mici

Locul de joacă din cartierul ”Lumea Nouă” din Alba Iulia, cândva nou și proaspăt, arată acum de parcă ar fi trecut un uragan pe lângă el.

Pentru început, multe dintre elementele de joacă prezintă zgârieturi și zone ascuțite, ceea ce poate duce la răniri, în cazul în care copiii cad sau alunecă pe ele. În plus, unele dintre aceste elemente, cum ar fi leagănele și balansoarul, nu mai funcționează corect, ceea ce poate duce la accidente grave. De asemenea, pe alocuri există multe zone de metal care sunt ruginite.

Elit - Gustul Desăvârșit

Din imaginile transmise de unul dintre cititorii ziarulunirea.ro, se poate vedea cum gardurile au fost scoase din pământ și rupte, iar cele care au avut norocul de a mai sta în picioare au și-au găsit alte ”întrebuințări”, cum ar fi uscător de rufe al cetățenilor din zonă.

Situația nu este una neobișnuită în zonă, nefiind prima dată când se semnalează distrugeri ale locului de joacă.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| RER Vest, firmă de colectare sau împrăștiere a gunoiului la Sebeș? „Toată strada Mihai Eminescu este plină cu gunoi. Mulțumim!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

RER Vest, firmă de colectare sau împrăștiere a gunoiului la Sebeș? „Toată strada Mihai Eminescu este plină cu gunoi. Mulțumim!”

Modul în care sunt colectate, pe o stradă din Sebeș, deșeurile de către angajații firmei de salubritate RER Vest a fost surprins pe camera unui localnic.

Imaginile cu felul în care arată strada după ce au trecut gunoierii pe acolo au fost făcute publice în mediul online.

„Așa se colectează gunoiul în Sebeș de către firma de salubrizare. Ceea ce vedeți în poze este ce a rămas în urma lor dupa ce au golit pubelele, toată strada Mihai Eminescu este plină cu gunoi. Mulțumim!”, a scris omul pe Facebook.

Elit - Gustul Desăvârșit

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare