Rămâi conectat

Curier Județean

Patru medalii pentru CS Unirea Alba Iulia, dintre care două de aur, obținute la Campionatele Naționale de Marș din București

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Patru medalii pentru CS Unirea Alba Iulia, dintre care două de aur, obținute la Campionatele Naționale de Marș din București

Clubul Sportiv (CS) Unirea Alba Iulia a obținut patru medalii la Campionatele Naționale de Marș – ediția de iarnă, dintre care trei la individual și una în proba pe echipe. Competiția sportivă s-a desfășurat în 10 februarie la București.

Ana Rodean a obținut, din nou, medalia de aur, în proba de 20 de km marș, senioare, după ce s-a impus cu timpii 1:42:50, ea fiind secondată de către Mihalea Popa, o altă sportivă a CS Unirea Alba Iulia, care a obținut medalia de argint, după ce a terminat proba în 1:47:10.

În proba de 3 km marș, rezervată junioarelor sub 16 ani, Larisa Ardean (sportivă cu dublă legitimare CS Unirea Alba Iulia/LPS Alba Iulia), a obținut medalia de aur și a realizat un nou record național cu timpii 14:15:69 (depășind cu 12 secunde vechiul record național obținut în anul 2015). La aceeași categorie (3 km marș), sportiva Elena Petrescu s-a clasat pe locul 5 cu timpii 16:58, iar colega ei, Maria Sicoe, pe locul 17, cu timpii 19:32. Cele trei atlete s-au clasat pe locul 3 în proba pe echipe – junioare sub 16 ani, obținând astfel medalia de bronz. La categoria U 18, Ana Petrescu s-a clasat pe locul 5 în proba de 5 km marș cu timpii 30:39.

Citește și: ORA DE VARĂ 2024: Când dau românii ceasurile cu o oră înainte

Astfel, CS Unirea Alba Iulia a obținut două medalii de aur și una de bronz la individual, respectiv o medalie de argint în proba pe echipe. Ana Rodean, Mihaela Popa și Larisa Ardean sunt pregătite de către prof. Gabriel Avram, iar Elena Petrescu, Maria Sicoe și Ana Petrescu sunt pregătite de către prof. Mariana Bucerzan.
”Vedeta competiției a fost Larisa Ardean care, la prima ei participare în proba de 3 km marș, a depășit consistent vechiul record național al categoriei U 16 deși încă nu a împlinit vârsta de 14 ani. Ea este un mare talent! Dacă va munci cu seriozitate, va avea un cuvânt important de spus în marșul romanesc și în sportul albaiulian. Le felicit pe toate sportivele CS Unirea pentru modul în care au reprezentat clubul la această ediție a Campionatelor Naționale”, a transmis antrenorul Gabriel Avram.

”Transmit felicitări tuturor atletelor pentru eforturile depuse și modul în care au reprezentat, cu responsabilitate, Alba Iulia și județul Alba la Campionatele Naționale. Continuăm munca împreună și sperăm să avem rezultate bune și la următoarele competiții”, a spus antrenoarea Mariana Bucerzan.

”CS Unirea Alba Iulia continuă să se afirme ca unul dintre cele mai importante cluburi sportive din țară datorită rezultatelor remarcabile obținute de sportivi în diverse competiții. Aceste performanțe nu fac altceva decât să confirme eforturile depuse de antrenori, sportivi și întreaga echipă”, a transmis Daniela Moșneag, director CS Unirea Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Tânăr de 22 de ani, din Alba, suspectat că s-a urcat drogat la volan. Este cercetat de polițiștii din Sibiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tânăr de 22 de ani, din Alba, suspectat că s-a urcat drogat la volan. Este cercetat de polițiștii din Sibiu Un tânăr de 22 de ani, din Alba, este suspectat de polițiștii din Sibiu că s-ar fi urcat drogat la volan. Este cercetat de oamenii legii. Citește și: ACCIDENT rutier la Cugir: O șoferiță din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea