Rămâi conectat

Actualitate

Patru adolescenți din Alba, prinşi la furat de jandarmi

Bogdan Presecan

Publicat

în

Patru tineri din Alba Iulia riscă să fie cercetaţi penal după ce au fost prinşi de jandarmi având asupra lor mai multe obiecte metalice despre care există suspiciunea că au fost sustrase dintr-o grădină situată pe malul râului Ampoi.

PotrivitJandarmeriei Alba, “fapta a fost semnalată marţi, 18 iunie, la ora 13.30.  O persoană aflată întâmplător în zonă a apelat 112 şi a relatat că tocmai observase patru tineri care, având asupra lor mai multe obiecte metalice, au ieşit dintr-o grădină, prin escaladarea gardului împrejmuitor. Un echipaj de jandarmerie a ajuns în foarte scurt timp la faţa locului, reuşind să-i identifice pe principalii suspecţi, patru tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 19 ani.

Asupra lor au fost găsite mai multe bare şi plase metalice despre care tinerii au declarat că le-au găsit în albia râului Ampoi. Ulterior aceştia aveau să-şi schimbe declaraţiile, recunoscând că au sustras fierul de pe o proprietate privată. În fapt, cei patru au recunoscut că, iniţial, au intrat într-o grădină pentru a mânca fructe, în speţă cireşe. După ce s-au săturat, la plecare au observat mai multe piese metalice depozitate sub cireş şi le-au luat cu gândul de a le valorifica în interes personal la un centru de colectare specializat.

Pe numele celor patru au fost întocmite acte de constatare fiind susceptibili de săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Cercetările vor fi continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate Prin intermediul unui ordin semnat de președintele CNAS și publicat în Monitorul Oficial, s-a introdus o nouă regulă referitoare la prelungirea valabilității adeverinței înlocuitoare a Cardului Național de Asigurări de Sănătate până la momentul emiterii cardului duplicat. Citește și: Cardul de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea