Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Partida Romilor „Pro Europa” şi romii din Sebeş (5600 de locuitori) nu mai vor un primar găinar!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Stimaţi cetăţeni ai municipiului Sebeş,

Liderii Partidei Romilor „PRO EUROPA” din judeţul Alba împreună cu Consiliul Director şi Organizaţia judeţeană, am analizat soarta mai multor cetăţeni de etnie romă din municipiu şi diferite comune şi am evaluat ce au făcut primarii din Partidul Democrat Liberal, unde romii noştri i-au susţinut la alegerile din 2008. Am mai analizat şi Primăria municipiului Sebeş şi am observat că primarul Mugurel Sârbu nu a făcut nimic în cele două mandate pentru cei aproape 5.600 locuitori romi din Sebeş.
Este adevărat că toţi romii din judeţul Alba, fie că locuiesc la intrare sau la ieşire din comune sau oraşe, s-au născut mai necăjiţi, săraci dar se vede că primarul Mugurel Sârbu îi necăjeşte şi mai tare. În loc să le tragă impozite din ajutorul social care este aşa cum este, îi obligă pe fiecare să-şi plătească acest impozit şi după aceea vor primi ajutorul social.
Domnul primar Mugurel Sârbu s-a împrietenit cu romul Stoica Petru şi datorită acestui fapt fac un anunţ către toţi locuitorii municipiului Sebeş, indiferent de naţionalitate că „frumosul” consilier Stoica Petru nu este consilier votat din partea romilor, ci a fost pus pe locuri eligibile din partea lui Mugurel Sârbu, pentru că Stoica Petru s-a lăudat şi se laudă în continuare că funcţia de consilier pe locurile eligibile la cele două mandate l-a costat pentru fiecare mandat foarte mulţi euroi. Pe parcurs romul Stoica Petru se ocupă prin Sebeş unde este repartizat de primar cu pavatul de dale, executând lucrări de proastă calitate. Când soseau banii la primărie sau unde veneau, numai Mugurel Sârbu şi Stoica Petru ştiau. Vrem să vă mai spunem că avem anumite suspiciuni în legătură cu cei amintiţi mai sus. „Frumosul” consilier Stoica Petru ameninţă romii din Sebeş că o să le demonstreze că la alegerile locale din 2012 va fi pus pe lista de consilieri ai PDL-ului pe locul 4.
Referitor la senatorul Dobra Nicolae, acesta l-a susţinut şi îl susţine pe Stoica Petru, dar nu ştiu dacă cetăţenii din municipiul Sebeş, indiferent de naţionalitate îi vor mai accepta pe cei trei cărora li se termină mandatul, adică pe Mugurel Sârbu, Stoica Petru şi Dobra Nicolae. Romii din judeţ nu au probleme cu primarii PDL, nu avem probleme cu domnul senator Pereş Alexandru şi cu deputaţii PDL. De aceea rugăm pe domnul preşedinte al PDL – Mircea Hava, să nu permită ca Stoica Petru să mai fie propus pe listele eligibile. Pe locurile eligibile merită Partida Romilor „PRO EUROPA”.
Primarul Mugurel Sârbu a declarat pe mass-media că nu mai cadidează în anul 2012. L-am fi rugat să declare pe mass-media ce l-a determinat să candideze ca independent, pentru că toate cele declarate de dânsul în conferinţa de presă din 27.02.2012 arată că politica de astăzi este aşa cum este, ca şi traseistele. Noi ştim că este copilul lui Adrian Năstase, dar nu trebuie să jignească pe preşedintele PDL, dl.Mircea Hava, şi nici pe ceilalţi pentru că datorită lor a fost primar în municipiul Sebeş. Dacă nu vrea să mai facă politică, hâşi la coteţul de găini!
Orice partid care vine la putere ca primar la Sebeş trebuie să ţină cont de romii din Sebeş şi din tot judeţul, pentru că sunt foarte numeroşi şi importanţi.
Referitor la ziarul Unirea din 29.02.2012 la articolul „Cine se ascunde în spatele independentului Mugurel Sârbu?” sună foarte frumos, dar cine va câştiga? Nu cred că românii şi ţiganii din municipiul Sebeş şi din comunele arondate nu credem că îl vor mai susţine pe Mugurel Sârbu, pentru că în cele două mandate nu a făcut absolut nimic. Ar fi trebuit să se orienteze către un candidat necunoscut în funcţia de primar care are tot ce-i trebuie, nu să vină ca primar să se îmbogăţească, pentru că actualul primar s-a îmbogăţit în mandatele avute şi după cum se vede vrea şi mai mult. Foarte mulţi cetăţeni nu ne-au crezut pe noi, liderii Partidei Romilor „PRO EUROPA”, că Mugurel Sârbu este trup şi suflet pentru PSD. Uite că acum se adevereşte că ziarul din 29.02.2012 demonstrează întâlnirile lui cu PSD-ul.
Partida Romilor „PRO EUROPA” Sucursala judeţeană Alba, preşedinte domnul Petru Ilie, îl rugăm pe domnul viceprimar Adrian Bogdan să avem o întâlnire ca propaganda electorală să o facem împreună pentru că avem la dispoziţie chiar şi dotate 20 de autoturisme, pentru a susţine pe cei care hotărâm noi şi să ştiţi că vă vom susţine.

Liderii Partidei Romilor „PRO EUROPA” Sucursala judeţeană Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Floriile 2024. Duminica Floriilor Ortodoxe și Catolice 2025, 2026. Obiceiuri, tradiții și superstiții

Ziarul Unirea

Publicat

în

Floriile 2024 • Când pică Floriile în următorii ani: Duminica Floriilor Ortodoxe și Catolice în 2024, 2025. Floriile ortodoxe 2024 sunt în 28 aprilie, iar Floriile catolice 2024 în 24 martie. Paștele Ortodox 2024 este în 5 mai, iar Paștele Catolic 2024 în 31 martie. În Duminica Floriilor, românii ortodocși sărbătoresc Intrarea Mântuitorului în Ierusalim, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea