Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Parlamentarii PDL de Alba merg la referendumul din 29 iulie

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Senatorul Alexandru Pereș și deputatul Clement Negruț au declarat că vor participa la referendumul de la sfârșitul acestei luni și că ar fi o greșeală ca populația să fie îndemnată să nu se prezinte la urne.

”În România votul nu este o obligație ci un drept câștigat. Nu putem să îndemnăm oamenii să nu meargă la referendum pentru că istoria se mai repetă. S-ar putea ca altădată, într-o situație imperativă pentru România și pentru români, să ne spună că data trecută le-am cerut să stea acasă. Bineînțeles că sarcina noastră este să-i convingem pe cât mai mulți să meargă la referendum și să voteze împotriva suspendării.  Eu personal mă voi duce la referendum și cred că vă dați seama ce voi vota”, a spus Alexandru Pereș.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

”Poporul se exprimă prin două căi: prin vot și prin referendum. Legat de acest lucru Traian Băsescu nu este laș, și ați văzut declarațiile dânsului. Nici nu face compromisuri, dar va avea cu un vot mai mult decât ceilalți. Nici Partidul Democrat Liberal nu este laș și cred că v-am dovedit lucrul acesta când se spunea că nu vom avea curajul să ieșim în fața oamenilor și să le cerem votul. Iată că am avut curajul și am și câștigat în județul Alba. Acestea sunt argumentele pentru care, în opinia mea ar fi o gravă eroare să ieși și să ceri poporului să nu-și exercite dreptul de vot când tot noi, de la această masă, de multe ori criticam faptul că oamenii nu merg la vot. Noi trebuie să facem altceva. Să scoatem în evidență faptul că acești oameni nesăbuiți (n.r. Victor Ponta și Crin Antonescu) au încercat să îngenuncheze statul de drept, democrația și dacă cumva, din nefericire, lucrurile vor lua o turnură în favoarea acestor oameni o să o simțim nu mai târziu de luna octombrie – noiembrie când nu vor mai fi bani de salarii și de pensii și va fi jale”, a spus, la rândul său, deputatul Negruț.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională Bianca-Maria Grosu, elevă a Colegiului Național ”Lucian Blaga” din Sebeș, a obținut  Premiul I la Olimpiada Națională de Limba Spaniolă. Citește și: EDUARD PIȚU, elevul-minune din Alba Iulia, primul și singurul din județ care a reușit să obțină […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea