Rămâi conectat

Curier Județean

„Panterele Negre” din Cugir, pe podiumul Festivalului Internaţional de Dans şi Gimnastică de la Baraolt-Covasna

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sala de sport a oraşului Baraolt – judeţul Covasna a găzduit, în zilele de 19-20 aprilie, cea de-a XVII-a ediţie a Festivalului Internaţional de Dans şi Gimnastică – „Cupa Baraolt”. La eveniment au luat parte peste 40 de formaţii de dans şi gimnastică, reprezentând 27 de cluburi şi palate ale copiilor din ţară, printre care s-au numărat puternice participante precum:  palate ale copiilor din: Vaslui, Braşov, Sfântu Gheorghe, Tg. Mureş, Covasna şi cluburi ale copiilor din: Oneşti, Făgăraş, Cugir, Sector V Bucureşti, Bârlad, Şcoala de Dans „Chirilă” Alba Iulia dar şi formaţii de dans şi gimnastică din Ungaria.

Festivalul s-a desfăşurat pe categorii de vârstă şi genuri de dans şi gimnastică, Clubul Copiilor din Cugir reprezentat de „Panterele Negre” pregătite de antrenoarea Monica Câmpean a luat  parte la categoria 11-14 ani(clasele V-VIII) cu o formaţie de dans aerobic şi una de majorete. Deşi a fost cea mai mare concurenţă la această categorie de vârstă (17 formaţii), sportivele antrenoarei Monica Câmpean, aflate într-o perioadă de schimb de generaţii, cu o participare de debut la un concurs de o asemenea anvergură au obţinut un neaşteptat succes, urcând pe podiumul festivalului. Astfel, ele au reuşit să se claseze pe locul al II-lea la „Aerobic” şi pe locul III la „Majorete”.

Celor mai bune echipe, situate pe locurile I-III la acest Fesival li s-au dat invitaţii pentru a participa, în perioada 28-30 iunie a.c, la Concursul European de Dans şi Cântec de la Budapesta.

Prezentăm mai jos formaţia cugireană care a evoluat la „Cupa Baraolt”:
Ioani Mihaela, Bărboiu Amalia, Codre Maria, Sideriaş Sonia, Blendea Ioana, Barbu Teodora, Lazăr Denişa, Matei Roxana, Stan Andreea şi mezinii echipei: Ioani Nicolae-cl. a III-a, Rotar Francisca- clasa a IV-a.(C. P .)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea