Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

(P) Traian Ursaleș, MESAJ către toţi cetăţenii judeţului Alba

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ursalesDragi cetăţeni ai judeţului Alba, atunci când sunteţi vizitaţi de alaiul de nuntă PNL-ist, vă rog puneţi-le următoarele 5 întrebări:

1. Este adevărat ca PNL-ul este RUPT în două, datorită faptului că vechii PDL-işti îl vor preşedinte al Consiliului Judeţean pe Ion Dumitrel, iar vechii PNL-işti îl vor preşedinte al Consiliului Judeţean pe Florin Roman?

2. Este adevărat că Mircea Hava şi-a asigurat o nouă candidatură la Primăria Alba Iulia (nu este sigur că şi un nou mandat), în detrimentul cedării funcţiei de preşedinte al Consiliului Judeţean Alba, către vechii liberali, în speţă Florin Roman?

3. Este adevărat că viitorii consilieri judeţeni ai vechiului PNL vor vota la preşedinţia Consiliului Judetean un liberal vechi şi astfel îl vor scoate din joc pe domnul Ion Dumitrel, chiar dacă ar face alianţă cu PSD?

4. Este adevărat că liberalii vechi din PNL nu au dorit să ridice de la tipografie afişele electorale cu Ion Dumitrel? Oare de ce?

5. Este adevărat că PNL-ul l-a pus pe Ion Dumitrel pe primul loc doar pentru a profita de buna imagine a acestuia, după care va avea loc MAZILIREA acestuia, pentru simplul motiv că este un permanent pericol la adresa şefului suprem Mircea Hava? Chiar dacă răspunsurile PNL-ului vor fi negative, o să puteţi citi pe faţa liberalilor făţărnicia acestora, şi mai ales disperarea că unii (PDL-iştii vechi), vor pierde în favoarea altora (PNL-iştii vechi).

Noi, cei de la Partidul Mişcarea Populară, venim în faţa dumneavoastră cu o echipă de politicieni noi, care sunt gata să lupte pentru: lo transparenţă totală faţă de banul public, prin aducerea la cunoştinţa publică a tuturor proiectelor iniţiate de consilierii PMP. lrespect faţă de cetăţean şi faţă de lege; lsprijinirea Agriculturii, prin implicarea C.J. Alba în desfacerea unor pieţe agroalimentare, în scopul vânzării produselor agricole la preţuri corecte; lsprijinirea cetăţenilor judeţului Alba, în scopul intabulării terenurilor agricole; lpromovarea investitorilor autohtoni, în scopul creării de locuri de muncă;

În final, vreau să fac un apel către următoarele categorii de cetăţeni ai judeţului nostru: 1. Toţi băsiştii judeţului Alba (inclusiv dl. Ion Dumitrel şi mulți alţi PDL-işti)! 2. Toţi cetăţenii judeţului Alba, care au crezut şi cred în Statul de Drept şi într-o JUSTIŢIE corectă! 3. Toţi cetăţenii judeţului Alba, care au crezut şi cred în DEMNITATEA unor oameni politici, care preferă să piardă funcţii, decât să-şi piardă identitatea! Mi-am pierdut funcţia, dar am rămas un OM DEMN şi VERTICAL! 4. Toţi cetăţenii judeţului Alba care au crezut şi cred în OAMENI, care au demonstrat că se poate face treabă! La Meteş s-a făcut TREABĂ! 5. Toţi cetăţenii judeţului Alba care cred în necesitatea urgentării intabulării terenurilor agricole! 6. Toţi cetăţenii judeţului Alba care cred în necesitatea promovării produselor româneşti şi a capitalului autohton, deoarece sub Guvernarea CIOLOŞ (susţi­nută de PNL) SUNTEM SLUGI în ŢARA noastră! 7. Toţi cetăţenii judeţului Alba care cred că a VENIT vremea schimbării politicienilor, care se află în prim planul judeţului Alba, încă din anii 1990. Către aceste categorii de cetăţeni ai judeţului Alba venim cu RUGĂMINTEA de a VOTA MASIV listele de candidaţi ai Partidului MIŞCAREA POPULARĂ la CONSILIUL JUDEŢEAN! VOTAŢI MĂRUL! VOTAŢI poziţia 6 de pe BULETINUL de Vot, privind alegerea Consiliului Judeţean!

Cu respect, Traian-Nicolae URSALEŞ – candidat din partea Partidului Mişcarea Populară, la funcţia de consilier judeţean în CJ Alba

Publicitate electorală PMP

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea