(P) Hai să ne cunoști la Târgul de Cariere din Alba – Iulia

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Spune-ți povestea la standul Star Assembly în 18 Octombrie 2018 la Târgul de Carieră din Alba Mall. Noi îti vom prezenta oportunitățile de carieră, tehnologiile de top și beneficiile unui angajat Daimler în România. Căutăm colegi în domenii ca: inginerie, proiectare, întreținere, producție, calitate și IT.

Crezi că eşti candidatul ideal? Așteptăm să te cunoaștem!

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Totodată te provocăm la un #SpeedChallenge pe care nu ai voie să-l ratezi la #TarguldeCariereAlba! Dacă te gândești că „asamblarea carierei” sună complicat, te contrazicem. Planul este chiar simplu: vei avea 10 minute la dispoziție pentru a asambla cea mai avansată cutie de viteze din lume. Este vorba, bineînţeles, despre cutia de viteze – 9G-Tronic. Cei mai rapizi 2 concurenți vor câștiga un voucher în valoare de 200 de Ron. Dacă ți-am trezit interesul, te așteptăm ca să te premiem pentru rapididatea ta de asamblare!

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

De ce Star Transmission & Star Assembly? 

Ai şansa de a crește într-un mediu competitiv în care se pune accentul pe angajat, salariu motivant, tichete de masă, bonus pentru performanţă, cantină subvenţionată, asigurare medicală inclusă, transport asigurat, programe de training.

Star Assembly este subsidiara a Grupului Daimler în România şi furnizează componente pentru industria internatională de automobile.  Mai multe informaţii despre noi găsiți pe site-ul   www.stcu.ro

Tel. 0729.399.891
e-mail: publicitate@unirea-pres.ro