Rămâi conectat

Politică Administrație

(P) Alba Iulia 2016-2020: certitudini, planuri concrete, dezvoltare sigură. Mircea Hava: „Mulțumesc tuturor albaiulienilor!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vreau să vă mulțumesc tuturor și fiecăruia în parte pentru felul în care ne-ați primit, pe mine și echipa mea, în această campanie. Pentru strângerile de mână, pentru zâmbetele care, sunt sigur, nu au fost de complezență dar, mai ales, pentru nemulțumirile, grijile și problemele pe care mi le-ați semnalat. Pentru că, astfel, mi-ați dat o temă de casă serioasă pentru mandatul următor. Și pentru că nimeni, nici Hava, niciun consilier, niciun alt candidat, indiferent de unde a “picat” sau a fost trimis,  nu știe mai bine problemele albaiulienilor decât albaiulienii înșiși. Sunt convins însă că, ÎMPREUNĂ, avem forța de a le rezolva și de a le depăși.

poza havaMi-ați arătat că sunteți mândri de ceea ce am facut ÎMPREUNĂ și că putem, trebuie, nu există altă cale decât să *continuăm să ne dezvoltăm*. Măsura capacității, în ceea ce ne privește, nu se dă în cele 4 săptămâni de campanie, ci în cei 4 ani dintre campanii. Iar acesta cred că e argumentul nostru suprem, mai important decât orice afiș, slogan sau artificiu de campanie. Indiferent de momentul în care se trage linie noi suntem pregătiți pentru a lucra din nou cu bani europeni. Daca unii debusolați și total nepregătiți își imaginează că filmele aruncate pe internet sau textele din ziare țin loc de argument și plan concret, avem noutăți: Alba Iulia are deja asigurate aproximativ 30 de milioane de euro pentru proiectele viitoare. Mai ales faptul că o instituție precum Banca Mondială ne-a numit campioni naționali la atragerea banilor europeni, ne obligă să continuăm și să arătăm că știm să ne dezvoltăm. Avem posibilitatea de a fi din nou primii, fie că vorbim de cele aproape 2500 de apartamente izolate termic în anii următori, de școli, creșe, străzi, locuri de joacă, turism sau zone verzi.

Capacitatea și munca echipei mele din primărie trebuie să fie susținute permanent de forța unui Consiliu Local care înțelege că oamenii sunt temelia acestui oraș și că pentru ei se face totul. Așa cum am spus, un primar fără consilieri locali este ca o cetate fără porți. A câștiga singur alegerile ar însemna să te confrunți cu obstacole care îți încetinesc munca.

Mai vreau doar să vă rog ca duminică, indiferent de opțiunea dumneavoastră pentru un candidat sau altul, pentru un partid sau celalalt, o listă sau alta, să vă faceți cele 10 minute necesare pentru a trece pe la urne și pentru a vă exprima liber votul. E unul din marile drepturi pe care Revoluția ni le-a adus și ar fi păcat să nu arătăm că știm să îl folosim. Sunt convins că duminica Zilei Eroilor va fi una a confirmărilor, a maturității și a înțelepciunii pe care, de atâtea ori le-ați arătat. E timpul să arătați, din nou, că EROII sunteți VOI!

Publicitate electorală PNL

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO Au început lucrările la noul pod peste râul Arieș, la Câmpeni: Investiție de peste 8 milioane de lei. Când va fi finalizat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Au început lucrările la noul pod peste râul Arieș, la Câmpeni: Investiție de peste 8 milioane de lei. Când va fi finalizat Au început lucrările la noul pod peste râul Arieș, la Câmpeni, a anunțat primarul Cristian Dan Pașca. Investiția de peste 8 milioane de lei urmează  să fie finalizată în următorii doi ani. Citește […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea