Rămâi conectat

Curier Județean

Ordin de protecție și dosar penal pentru doi bărbați din judetul Alba: Și-ar fi bătut și amenințat mama și surorile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Ordin de protecție și dosar penal pentru doi bărbați din judetul Alba: Și-ar fi bătut și amenințat mama și surorile

La data de 19 august 2022, în jurul orei 21,00, polițiștii din Teiuș au fost sesizați de către o femeie de 34 de ani, din Teiuș, cu privire la faptul că a fost agresată de fratele său.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, pe fondul unor discuții contradictorii, bărbatul, în vârstă de 36 de ani, ar fi lovit-o pe reclamantă, în zona spatelui.

În urma aplicării formularului de evaluare al riscului, a fost emis un ordin de protecție provizoriu, prin care bărbatului i-a fost interzis să se apropie de sora sa.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

La data de 19 august 2022, în jurul orei 15,40, în urma unui apel prin 112, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Ocna Mureș au intervenit pe raza localității Heria unde a fost semnalat un scandal, la locuința unei familii.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că un tânăr de 24 de ani, fiind sub influența băuturilor alcoolice, și-ar fi amenințat mama și sora, cu acte de violență și cu moartea.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, a rezultat că se impune emiterea ordinului provizoriu de protecție, iar tânărul a fost evacuat din locuință.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un bărbat din Gârbova a profitat de greșeala unei femei și a sustras de pe cardul acesteia 1.500 lei. Este cercetat de către polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Un bărbat din Gârbova a profitat de greșeala unei femei și a sustras de pe cardul acesteia 1.500 lei. Este cercetat de către polițiști În timp ce se afla în interiorul unei bănci, un bărbat din Gârbova de 48 de ani, a găsit un card de pe care a scos 1.500 de lei. Este cercetat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea