Odată finalizată, Sala Polivalentă din ”Mica Romă” va găzdui toate competițiile internaționale ale loturilor naționale de volei

Odată finalizată, Sala Polivalentă ”Darko Arena” din Blaj va găzdui toate competițiile internaționale ale loturilor naționale de volei.

În doi ani, doi ani jumătate, Sala Polivalentă ”Darko Arena” din Blaj, ale cărei lucrări vor demara anul acesta, va fi finalizată. Blajul, iată, va da județului prima polivalentă din Alba, asta după ce a dat și campioana României la volei feminin, triplă campioană, unică reprezentantă în Champions League și actuala deținătoare a eventului național (titlul și Cupa României).

Investiția estimată la circa 7 milioane de euro, suportată în parteneriat cu Consiliul Județean Alba, va aduce în “Mica Romă” toate meciurile viitoare din competițiile internaționale ale Volei Alba Blaj (gata cu naveta la Sibiu!) dar și loturile naționale de volei ale României, în urma unui parteneriat încheiat de municipalitate cu Federația Română de Volei.

”Avem un contract cu Federația Română de Volei, în momentul în care sala va fi gata, timp de 4 ani de zile, toate competițiile internaționale ale României se vor juca la Blaj. În altă ordine de idei, suntem în discuții pentru ca sala să poată fi utilizată și de compania Bosch, pentru toate evenimentele, inclusiv spectacole”, a declarat primarul Gheorghe Valentin Rotar la Radio Unirea FM.

Referindu-se la parteneriatul cu Consiliul Județean Alba, primarul Gheorghe Rotar mai spune și că tot ceea ce se construiește sau s-a construit cu sprijin financiar de la bugetul județului: Palatul Culturii, Centrul de Agrement, Câmpia Libertății, nu sunt numai obiectivele Blajului, ci ale întregului județ, de vreme ce ele deservesc toată populația de pe Târnave, mai mult de 54.000 de persoane.

Și tot el precizează că acest parteneriat nu ar fi fost posibil dacă Primăria Municipiului Blaj nu ar fi avut proiecte viabile.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

Marian 18 februarie 2018 at 12:20

Succes și m-a bucur pentru voi!
Românaș din România

Blaj 19 februarie 2018 at 9:25

De ce “Darko Arena”?
Cred ca este mai potrivit “Blaj Arena” sau alt nume cu rezonanta locala.

unchiu` SAM 19 februarie 2018 at 10:11

Corect !!! Oare chiar nu au trait oameni de valoare in Blaj ?

1918 20 februarie 2018 at 12:54

Sa fie numa construita, sa poate fi utilizata, la ce? Sa fie gata numa dupa vedem noi, din punctul meu de vedere numele nici nu conteaza primordial este sa fie functionala

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...