Rămâi conectat

Sport

Oaspeții au făcut legea pe Valea Sebeșului: victorii pentru Olimpia Aiud și Spicul Daia Română!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Valea Sebeșului a fost cucerită de vizitatori, în prima rundă a primăverii Olimpia Aiud și Spicul Daia Română câștigând la Șugag și respectiv Săsciori.

În fapt a fost etapa oaspeților în Liga a 4-a, cu 5 victorii în 7 meciuri, excepția de la regulă fiind Voința Stremț și Industria Galda de Jos.

Lăudabil este succesul olimpicilor, în condițiile în care au deplasat doar 14 jucători la Șugag. Sebastian Șimandi a semnat cel mai rapid gol stagional, în secunda 12, tot el realizând dubla în minutul 49. Hidromecanica a redus ecartul în minutul 89, prin  P. Lazăr.

Incidente la Săsciori!

Dăienii, ce au încheiat turul cu 4 eșecuri la rând au dat lovitura pe terenul revelației turului, Energia, producând formației conduse de Mircea Țîrlea prima înfrângere internă. Ad. Păcurar, la primul joc sub comanda lui Ștefan Fogoroși, a semnat un gol de 3 puncte (minutul 15), chiar dacă Spicul a rezistat în inferioritate după eliminarea lui Beda (57). Nervii au explodat la final, producându-se o încăierare la vestiare! După fluierul de final, Vasile Jula l-a lovit cu capul în față pe Adrian Păcurar, ce fusese înlocuit.  Cei doi au mai avut un clinci în timpul unei dispute aspre. S-au implicat oamenii de ordine, componenții celor două formații, a fost tensiune, îmbrânceli, iar oaspeții au solicitat prin „112” intervenția unui echipaj de politie pentru a se calma situația ce a fost la.un pas să degenereze și mai mult. Incidentul a fost notat în raport de centralul Darius Iviniș (Alba Iulia).

Prin succesul de la Săsciori, în lupta pentru locul al treilea au rămas Viitorul Sântimbru – 29 de puncte, Spicul Daia Română – 28 și Voința Stremț – 26, Energia fiind acum cu 5 puncte în spate.

Foto: Olimpia Aiud (facebook)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea