Oameni buni, peste doar 3 zile, vine „din nou” Apocalipsa!

*Rasputin: „un foc nimicitor va mistui toate vietăţile de pe Pământ, iar pe planetă se va aşterne o linişte de mormânt”

 Dacă anul trecut am scăpat de sfârşitul lumii, anunţat de calendarul mayaş, o altă  Apocalipsă ar urma să aibă loc peste trei zile. Celebrul călugăr şi profet rus Rasputin a prevăzut că, în 23 august 2013, „un foc nimicitor va mistui toate vietăţile de pe Pământ, iar pe planetă se va aşterne o linişte de mormânt”.

 Previziunea potrivit căreia sfârşitul lumii va veni în 23 august 2013 a fost lăsată în scris de Rasputin, la începutul secolului al XIX-lea, într-un document ce conţine 11 pagini. Acestea au fost ascunse ani de zile în arhiva KGB-ului, însă recent au ieşit la iveală şi au fost traduse de politologul american David W. Norvalk, care a şi făcut publică previziunea călugărului: „un foc nimicitor va mistui toate vietăţile de pe Pământ, iar pe planetă se va aşterne o linişte de mormânt”.

 Politologul american David W. Norvalk a descifrat o parte din acestea, descoperind că Rasputin a anticipat mari evenimente din istoria Rusiei şi a omenirii.

 Politologul spune că previziunea ar trebui să ne îngrijoreze, pentru că majoritatea lucrurilor anunţate de Rasputin s-au adeverit până acum. De exemplu, aceleaşi documente păstrate cu grijă de serviciile secrete ruse, atestă faptul că Rasputin a prezis Revoluţia Bolşevică din 1917, asasinarea Ţarului Nicolae şi a familiei sale, supremaţia lui Hitler, primul pas al omului pe Lună, apariţia regimului comunist, dar şi prăbuşirea URSS-ului sau atentatele teroriste din 11 septembrie 2001, din America.

 Pe de altă parte, profeţiile neîmplinite, ne mai liniştesc puţin

Rasputin credea că în 2001 va fi un val masiv de sinucideri în urma atestării teoriei reîncarnării de către un fizician european. Oamenii vor prefera să moară în speranţa că într-o viaţă viitoare o vor duce mai bine. De asemenea, spunea că în 2003 va apărea un virus mortal, scăpat din laboratoarele americane care se va răspândi cu repeziciune în SUA. Mulţi americani panicaţi vor părăsi acest stat. În final, virusul va fi ţinut sub control. Mai credea, de altfel, şi că în 2005 vor avea loc schimbări dramatice în clima planetei şi că tot atunci va apărea Iisus pe Pământ, în timpul unei furtuni.

 În vara lui 2006, potrivit lui Rasputin, un mare monstru dintr-un lac din Scoţia (Loch Ness) ar fi trebuit să îşi facă apariţia şi să facă prăpăd până când va fi înghiţit de foc. Pentru 2007, a prezis că fundamentaliştii islamici vor prelua puterea în Arabia Saudită, Irak şi Kuweit, formând un singur bloc, opus celui din America. În acelaşi timp, creştinii vor prelua conducerea guvernului din SUA: „Forţele creştine se vor reuni într-o nouă cruciadă împotriva Estului care va dura 7 ani. Un milion de suflete vor pieri într-o singură bătălie numită «Marele Măcel». Va fi cel mai mare carnagiu înregistrat vreodată în istorie”, a prezis Rasputin.

Cine a fost Grigori Rasputin – „Călugărul Nebun”?

 Grigori Efimovici Rasputin s-a născut în 1869, în satul Pokrovskoe din Siberia. Încă de mic, Rasputin avea viziuni divine şi dovedise că are harul de a tămădui bolnavii. Într-o zi, a alunecat împreună cu fratele său, Mihail, în apa rece a râului Tura. În timp ce acesta din urmă a murit de pneumonie, Grigori a scăpat ca prin minune. În timpul bolii, el le-a povestit părinţilor că a văzut în vis o doamnă frumoasă, îmbrăcată în albastru şi alb, care i-a poruncit să se însănătoşească. Preotul din sat a stabilit că băiatului i s-a arătat Maica Domnului. Vestea s-a răspândit cu repeziciune.

 Pe la 18 ani, Grigori Rasputin a petrecut trei luni într-o mânăstire. Aici a intrat în secta desprinsă din Biserica Ortodoxă Rusă a hlîstilor. La scurtă vreme după ce a părăsit mânăstirea, a vizitat un om venerat ca sfânt, care avea o colibă în zonă, Macarie. Macarie a avut o influenţă uriaşă asupra tânărului. Rasputin s-a căsătorit în 1889 cu Parascovia Fiodorovna, având împreună trei copii. În 1901 a părăsit satul natal şi a plecat în pelerinaj. În timpul călătoriei sale, a vizitat Grecia şi Ierusalimul.

 Viziunile sale erau din ce în ce mai intense, iar la un moment dat i s-a înfăţişat Fecioara Maria, care l-a îndemnat să se ducă la St. Petersburg pentru a ajuta familia imperială. Aşa a ajuns să-l vindece pe prinţul Alexis de hemofilie şi să devină un apropiat al ţarinei Alexandra Feodorovna.

  În 1916, însă, Rasputin i-a trimis ţarului o scrisoare în care îi prevestea că va fi ucis. Douăzeci şi trei de zile mai târziu, însă, Rasputin a fost ucis de rudele ţarului Nicolae al II-lea. Nu cu uşurinţă, căci călugărul s-a dovedit a fi imun atât la cianură, cât şi la gloanţele armelor.

 S-a stins din viaţă abia după ce a fost bătut cu bâtele şi a fost aruncat în râu, unde s-a înecat. La zece săptămâni după moartea lui Rasputin, Revoluţia Rusă din 1917 a răsturnat ultima dinastie a Romanovilor. După mai puţin de doi ani, Nicolae, cei patru copii ai săi şi doctorul casei, au fost executaţi în Siberia, din ordinul lui Lenin.

 Sursa: ziuanews.ro

 

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

3 Comentarii

Dragoş Suciu 20 august 2013 at 13:00

Îi gata cu noi…

sanda 20 august 2013 at 13:29

Oamenii se tem de ce nu ar trebui sa se teama si nu se tem de ceea ce ar trebui sa se teama adica nu le e frica sa faca rau sa raspandeasca minciuna, neadevarul si specula. Da ca e sa ne temem de un sfarsit al lumii ar trebui sa ne temem de Mana Celui Ce Il Aduce acest sfarsit al unei lumi rele si necredincioase …..nu de sfarsitul Planetei Pamant. Pamantul este asternutul picioarelor Lui Dumnezeu si oare isi nimiceste El asternutul din cauza rautatii omului? De ce ar face asta?…toate speculatiile vin de la oameni fara valoare, fara adevar. Ceea ce vine de la Dumnezeu nu este crezut azi, in general. Se pune minciuna in locul adevarului si se raspandeste intre oamenii creduli. Cand va veni sfarsitul lumii va fi nimicirea raului, minciunii, a sistemului care nu lasa oamenii sa fie fericiti, sa aiba sanatate, intelepciune, si viata vecinica de la Dumnezeu. Azi este o adevarata lupta impotriva binelui si a tot ce inseamna omenie. Acest sistem corupt va pleca si va fi inlocuit cu un guvern divin condus de Dumnezeu si Isus Christos, aceea Imparatie pe care o cerem cu totii in rugaciunea Tatal nostru, dar putini cred ceea ce cer.

ana 20 august 2013 at 13:46

Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si celor ce itesc intelepciune.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...